2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس سریع اقدام کن برای درمانش  قرص آهن و ویتامین B1 بگیر ۳۰۰ میل روزی یدونه بخور خیلی موثره& ...

اوکی💚❤💚❤ عزیزم این اقدام کن اولی میخواستم بگم عه من هنوز ب اون فک نمیکنم 🤣

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

بلوع چیه؟ دیگع نوزده سال واسه خودش خانمیه عزیزم برو مشاور ته قلب و ذهنت میدونی علت چیه ولی در حال ...

کنکور داشتم ☹😓 س سال پشت کنکور بودم این حسا از اون روز اومد امسالم ک دیگ صد در صد ردم 😭

عزیزم کتابای انگیزشی بخر بخون خیلییی تاثیر داره اگر نمیتونی هزینه کنی تو گوگل کلی مطلبو کانال تلگرامی هست تو تا خودتو دوست نداشته باشی هیچکس دوست نداره اول عاشق خودت باش برس به خودت رو عزت نفسو اعتماد به نفست کار کن منم یه مدت میگفتم من هیکلم فلانه قدم فلانه دماغم اینه ولی رو خودم کار کردم الان میگم کی تعیین میکنه کی خوشگله کی زشت عوضش مثلا چهرم با نمکه لبم خوشگله من کلی هنر دارم کلی ویژگی خوب باورت نمیشه ولی به شدت موثر بود و حتی ادمایی به سمتم جذب میشدن خیلی ازم تعریف میکردن چون من به خودم احترام گذاشتم همینکارم باعث میشد کلا رفتارشون عوض بشه منو دوستم داشته باشن

کنکور داشتم ☹😓 س سال پشت کنکور بودم این حسا از اون روز اومد امسالم ک دیگ صد در صد ردم 😭

نوزده چ طور سه سال پشت کنکورموندی؟

ولی علتش همینه

مرگ بگیره کنکور

تهش هیچ چی نیس..زندگب کن..😑

نوزده چ طور سه سال پشت کنکورموندی؟ ولی علتش همینه مرگ بگیره کنکور تهش هیچ چی نیس..زندگب کن..😑

ن عزیزم سه سال ن من گفتم ی سال پشت کنکورم اهاااا اشتباه تایپی شد الان نگاه کردم😅 ی سال  

ن عزیزم سه سال ن من گفتم ی سال پشت کنکورم اهاااا اشتباه تایپی شد الان نگاه کردم😅 ی سال  

من یه سال پشت کنکور موندم..انواع بیماری و افسردگی گرفتم‌‌..اخدم رفتم دانشگاه دیدم اصلا ارزش نداره..زندگی یه راه دیگس و هنوزم افسوس میخورم..

فقط پزشک ها یه کم وصعشون خوبه ولی بدون کنوور تجربی یه باتلاقه ممکنه توش فرو بری بدون برگشت

دوست من بعد سه سال کنکور تجربی کنکدر انسانی داد و فرهنگیان قبولدشد و بی تهایت خوش حاله

رشته های حسابداری مدیریت صنایع ...

ببین چی دوس داری...

بعدا میفهمی چی میگم..

اگه ووقعا توان کنکور تجربی رو نداری راهتو عوص کن وگرنه برات میشه باتلاق..

عزیزم کتابای انگیزشی بخر بخون خیلییی تاثیر داره اگر نمیتونی هزینه کنی تو گوگل کلی مطلبو کانال تلگرام ...

مرسی عزیزم از پستت 😊🌹 ارههه من خیلی ب قانون جذب اعتقاد دارم هر وقت و هر روزی ک شاد بودم اتفاقات خوب واسم افتاده 😊 

بزرگترین مشکلم الان کنکوره میترسم نیارم این رو نیگا

کل فامیل و دوستام پیام میدن کنکور چ کردی خیلی عذابم میده خیلیی