2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 81 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افسرده شدی دختر یکم حال و هواتو عوض کن و اگه میبیتی حالتات خیلی شدیده برو دکتر و بعد مشاور 

اون رو ک صد ور صد عزیزم توی تاپیکا قبلیم هسته ..

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

عزیزم بخاطر کم و زیاد شدن هورمونها و بلوغ و وارد شدن به دنیای جوانیه سعی کن کتابای خوب بخونی و روی ...

واقعااا 

ینی اگ من احساس میکنم هیچ کس درکم نمیکنه ینی در واقعیت این شکلی نیست ؟! یا واقعا همینجوریع

چون خودت خودت رو دوست نداری این احساس رو داری... تمرین کن... خودتو دوس داشته باش تو آینه خودتو ببین ...

رفتار خوبی باهام دارن اکثرا ولی من ی مدت خیلی دپ و منفی  بودم حس میکنم ازم دور شدن .. یا واقعا نشدن نمیدکنم

من فک میکنم اگه بزارم برم شاید همه خوش حالم بشن ،یه جورایی حس تو رو دارم  بعۻ وقتا کمتر بعضی و ...

شما چند سالته ؟هم سن منی عزیزم من ک گذاشتم رفتم اینستام رو پاک کردم دیگ کاری ب کارشون ندارم!

هییییش وله همه چی کن هیشکی با فاز غم به جایی نمیرسه مگه ادم چقد زنده است همین الان پنجره یا درو باز ...

🤣🤣🤣🤣🤣💚💚💚واااای عالیی خوندنشم حس قشنگی داشت چ برسه انجامشموقعی پتو بپیچی دوره خودت