2777
2789
عنوان

من چم شده ☹؟

2398 بازدید | 81 پست

بچه ها من ۱۹ سالمه، و احساس میکنم ک هیچ کس منو دوست نداره ، ی بار اضافی ب دوش همه هستم و بزور دارن با من ادامه میدن و فقط روشون نمیشه ک بهم بگن برو ،🙁

حس میکنم هیچ ارزشی ندارم ..دنیا هم هیچ ارزشی نداره اصلن ما انسانها واسه چی ب دنیا اومدیم ؟!.. همش تو فاز غم و مرگ و تیغ و خودزنیم...😓

حس میکنم ک اصلا هیچ کس درکم نمیکنه ..و دلایلی ک دارم واسه ی کاری ..برای بقیه خنده داره و مسخرم میکنن

من چرا این شکلیم ؟؟ 😣😣😣

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودت خودت رو دوست نداری این احساس رو داری... تمرین کن... خودتو دوس داشته باش تو آینه خودتو ببین خودت رو تحسین کن... وقتی خودتو دوس داشته باشی میبینی که دیگران هم دوستت دارن و نگاهشون بهت عوض شده

اگه میتونی مساوره برو این حسی هس ک خیلیا دارن ریشا تو بچگی داره این‌کتابم بخون تونستی زندگی خود ر ...

اها باشه عزیزم 😘💚

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

هییییش وله همه چی کن هیشکی با فاز غم به جایی نمیرسه مگه ادم چقد زنده است همین الان پنجره یا درو باز کن یه تنفس عمیق بگیر برو برا خودت یه چیزی بیار بخور یا بنوش یا مثلا در اتاقتو باز کن بعد پتو بپیچ دور خودت خیلی حال میده اصنم مهم نیس که کسی دوست نداره منم کسی دوسم نداره برام اهمیتم نداره بیخیال بابا تو خودت خودتو دوس داشته باش بقیه سگه کی باشن🤣🤣🤣🤣