2777
2789
عنوان

چطور کمبود محبت رو از بین ببریم:)

6857 بازدید | 17 پست

از بچگی حس کمبود محبت دارم چون بچگی نکردم...

چون هیچ همسنی نداشتم تو بچگی همه پسر بودن فامیلامون که باهاشون رفت و آمد داشتیم خاله و ...نداشتم مادر بزرگ پدر بزرگی هم نداشتم که بهم ذوق کنن بچه اول بودم و همه توجها به داداشم لود همیشه گاهی حتی منو خورد میکردن به خاطر اون....

همیشه یه حفره خالی تو قلبم وجود داشته و اذیتم میکرده حس کمبود محبت حس دوست نداشته شدن....

خسته شدم این باعث شده که حساس بشم سر هر چیزی...

دلم میخواد تموم بشه ولی نمیدونم چطوری میشه کمکم کنید در ضمن هنوزم همونطوری تنهام:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم کمبود محبت هیچ جوره جبران نمیشه هرچقدم که سعی کنی و خودتو سرگرم کنی حتی اگه تو سن بالا بهت محبت بشه باز یه وقتایی حس میکنی.....

کمبود محبت فقط تقصیره مادر خانوادس

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

همه چیو به کلیه چپت بگیر خواهر حفره مفره رو قلبت ننداز خودتو سوراخ سوراخ نکن آبکش میشی خودت خودتو دوست داشته. باش و حسابی خودتو بالابکش! بقول شاعر کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من محکم باش بابا سوسول بازیا چیه 

خودتو دوس داشته باشی گدای محبت از هیچ کس نمیشی

خودمو دوست دارم تلاش هم کردم که همیشه داشته باشم...

ولی خیلی شرایطم سخته اگه نفر بع تویی بخوره و از خودم غافل بشم دوباره همون حال و همون اوضاع....

دلم میخواد این حس کاملا از بین بره چون تو خاطراتم حک شده...

منم تقریبامثل توام ولی فکر که میکنم میبینم باغصه خوردن هیچی حل نمیشه داغونترمیشم

درسته بهش فکر میکنم بدتر میشه ولی ناخودآگاه تو کل زندگیم تاثیر گذاشته....

به نظرم کمبود محبت هیچ جوره جبران نمیشه هرچقدم که سعی کنی و خودتو سرگرم کنی حتی اگه تو سن بالا بهت م ...

دقیقا الان داشتم همینو بهش میگفتم😔😔😔😔😔

هیچوقت آدم از ته دلش شاد نمیشه...