2777
2789
عنوان

خیانت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا دوس پسرت شوهرت نشده وقتی  خیانت میکنه حق اعتراض نداری چون نامزدت یا شوهرت نیس که

این چ حرفیه وقتی وارد ی رابطه ای میشی ک قراره باهاش ایندتو بسازی باهاش زندگی کنی ینی باید تعهد داشته باشه

تعهد فقط حلقه و شناسنامع نیس 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
خیانت شامل دوست پسرا نمیشه فقط مختص شوهراس😄😄😄

اتفاقا میشه ما چندماهه بخاطر مسایلی ک پیش اومد خانواده ها غدغن کردن باهم باشیم اونم ک هستیم قهریم و تو پوز اینستا نصب کردم دیدم چندتا پیج زن خرابها و خاکب رسری رو فالو کرده چند نفرم فالوش گردن نامحسوس بهش گفتم دعواش کردم گفت پسر عموم گوشیم دستش بوده من خبرنداشتم و همه رو پاک کرد 

نه راست نیست واقعا :/ چونکه خیلیاش فقط شک و گمان و سوءتفاهمه 

پس اگه مشکلی هست باهاش درمیون بزار که تو ذهنت خودتو اذیت نکنی که با کسی دیگه هم دوسته 

و اینکه کی گفته دوس پسر نباید تعهد داشته باشه 😐😐😐😐 اگه هردو قبل دوستی بهم گفته باشین که خط قرمزاتون چیه باید تعهدم داشته باشه 😐البته اینو خطاب به شما نگفتم استارتر عزیز 😅😆

نه راست نیست واقعا :/ چونکه خیلیاش فقط شک و گمان و سوءتفاهمه  پس اگه مشکلی هست باهاش درمیون بز ...

عزیزم اون اگه الان بمن خیانت کنه فردای زندگیه مشترکمونم خیانت میکنه وقتی از من وفاداریه کامل میخاد باید خودشم وفادار باشه

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

اتفاقا میشه ما چندماهه بخاطر مسایلی ک پیش اومد خانواده ها غدغن کردن باهم باشیم اونم ک هستیم قهریم و ...

دقیقآ

چونکه اون از من تعهد کامل میخاد 

عزیزم اون اگه الان بمن خیانت کنه فردای زندگیه مشترکمونم خیانت میکنه وقتی از من وفاداریه کامل میخاد ب ...

عزیزم مشکلتو بهش بگو بگو وقتی با من چت میکنی چرا جوابمو دیر میدی 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

در جواب خانمایی که میگن اون هنوز دوست پسرته تعهد مهم نیست

خب منم دوست دخترشم

پس به چه حقی؟؟؟؟؟؟ از من تعهد کامل میاد؟؟؟؟

به چه حقی؟؟

عزیزم اون اگه الان بمن خیانت کنه فردای زندگیه مشترکمونم خیانت میکنه وقتی از من وفاداریه کامل میخاد ب ...

اره دیگه منکه اینو قبول دارم 😁

دیدم یسریا نوشتن  که دوس پسر تعهد نداره و فلان مخاطبم اونا بودن چون حرفشون عجیب بود برام .... تعهد اگه تو دوستی نباشه که کلا رابطه بی معنیه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز