2777
2789
عنوان

از مرغ متنفرمممممم😤

1721 بازدید | 102 پست

بچها من از مرغ متنفرم و به حد مرگ ازشون میترسم بعد مامانم رفته مرغ خریده گذاشته تو باغچه هر چی میگم توری بگیر نیان بالا نمیگیره میگه اینا رو میکشیم میخوریم بهتر از مرغای هورمونین لطفا اگه میدونین یچیزی باعث مرگ اینا میشه بگین من بدم بهشون بخورن که همشون بمیرن واقعا دارم اذیت میشم فقط بگین چی بدم بخورن😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنگدل

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

روانشناسها میگن باترست روبرو شو میدونم واست سخته اما یه بار سعی کن بهشون دست بزنی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔