2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست

و این که مطمعن هستم این مردا یه مشکل روانی دارن چطوری واقعا زنشون رو می زنن زورشون به زن می رسه برن با یکی قد خودشون دعوا کنن بهتره با همه ی اینایی که گفتی بهت بگم فقط طلاق البته که نمی خپاستم بگم ولی هر چی فکر می کنم نمی شه کفت ادامه بده

هیچکس انقدر بد نیست مگر اینکه بیمار باشه  خب لابد یچیزایی داشته که زنش شدی

به خاطر لجبازي با خانوادم زنش شدم . و اينكه همسرم فوق العاده زبون باز و اجتماعيه   يني راحت ادمارو خر ميكنه  منم خر كرد اما بعد ازادواج هيچ كاري برام نكرد همش ميگفت جم كنيم براي اينده  ا. الان كه اينده شده  ميگه هر چي ميخواي از ننت بگير . دخترشوني بايد خرجت كنن . در صورتي كه خودش بخواد خرجم كنه جونش درمياد . سفرايي كه تو عقد منو برده  الان داره منتشو ميذاره و ميگه خرج سفرارو بايد مامانت ميداد نه من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و این که مطمعن هستم این مردا یه مشکل روانی دارن چطوری واقعا زنشون رو می زنن زورشون به زن می رسه برن ...

خانوادم هنوز شرايط زندگيمو نميدونن و فكر ميكنن من خيلي خوشبختم . ولي اگه بهشون بگم حتما حمايتم ميكنن .  يه بار جوري داشت خفم ميكرد كه چند ثانيه نفسم رفت  هيچوقت يادم ميره  ازش خيلي ميترسم 

شرایط منم مث شماست ولی من هنوز خونه خودم نرفتم نامزدم و دارم طلاق میگیرم 

ب نظرم طلاق بگیر چون واقعا سخته اینجوری زندگی کردن من ک نابودشدم زندگیم نابود نابود شده الان جدابشی بهتراز اینه ک با یک بچه به این نتیجه برسی چون من تو مشاوره ها ک از طرف دادگاه رفتم دیدم خیلیا مث من و شما بودن و بچه دارن و با بچه ۶ ماهه دوساله و سه ساله دارن جدامیشن و واقعا براشون سخته بهتره تا بچه دار نشدی جدابشی

برای طلاق گرفتن هزار راه هست ک طلاقت بده نگران نباش

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
 به خاطر لجبازي با خانوادم زنش شدم . و اينكه همسرم فوق العاده زبون باز و اجتماعيه   ي ...

پس حتما قبل طلاق توصیه میکنم یکم ازش فاصله بگیری و برنامه ریزی کنی 

جوانب رو بسنج

همه چی رو از پیشبینی های بد تا پیشبینی های خوب، همه رو بنویس

سبک سنگین کن و درنهایت کاری که به نفعته رو انتخاب کن  

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خانوادم هنوز شرايط زندگيمو نميدونن و فكر ميكنن من خيلي خوشبختم . ولي اگه بهشون بگم حتما حمايتم ميكنن ...

خب مطمعن شدم ایشون یه مریض روانیه که درمان نداره چطوری گلوی زنشو می گیره روانییی!؟ هر حوری می تونی به مادرت بگو تحمل نکن روحیت نابود می شه

مهریه داری ؟ بزار اجرا دوستش دارم یعنی چی ؟!؟ چیش رو دوست داری ؟ چرا اینقدر خودت رو بی ارزش میکنی& ...

خيلي خرم ميدونم☹️  نميدونم اخه بعضي وقتا يه جوري مظلوم ميشه كه ادم دلش ميسوزه 😐

واقعا هنوز با اين وضعيت دوسش داري جدا شو برو پي زندگيت 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اخه كتكاش در حد مرگه خيلي ميترسم . و بعد از دعوا اجازه نميده از خونه برم بيرون و موبايلمو ميگيره

فرداش نمیره سرکار ؟

صبح که رفت سرکار برو

یا با یکی هماهنگ کن که فرداش بیاد خونتون

❤️❤️
شرایط منم مث شماست ولی من هنوز خونه خودم نرفتم نامزدم و دارم طلاق میگیرم  ب نظرم طلاق بگیر چون ...

صد در صد  بچه دار نميشم . بچمم مثل من ميخود كتك خور و فحش خور بشه نهايتش .  منم تو عقد چندبار خواستم جداشم  اما نشد  والان خيلي پشيمونم . چون با مردا وقتي ميري زير يه سقف  خيلي بدتر و گستاخ تر ميشن

صد در صد  بچه دار نميشم . بچمم مثل من ميخود كتك خور و فحش خور بشه نهايتش .  منم تو ع ...

اره متاسفانه شوهر شماهم مث نامزد من تعادل روانی نداره بهتره خودتو نجات بدی 

اگ میتونی اول برو مشاور بگیر بهزیستی بری مجانیه مشاوره هاش مشکلتو بگو ببین اگ راه حلی نداری و درست بشو نیس با وجدان راحت اقدام کن و خودتو نجات بده

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤