2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست
اره متاسفانه شوهر شماهم مث نامزد من تعادل روانی نداره بهتره خودتو نجات بدی  اگ میتونی اول برو ...

اره حتما ميرم چون خودمم خيلي افسرده شدم . هيچ دوستي هم ندارم باهاش حرف بزنم چون همش ميگه اين ادم بديه حق نداري باهاش حرف بزني . اون اينجوري  به درد نميخوره  باهاش كات كن . الان ديگه هيشكيو ندارم 

اره حتما ميرم چون خودمم خيلي افسرده شدم . هيچ دوستي هم ندارم باهاش حرف بزنم چون همش ميگه اين اد ...

کاملاااااا درکت میکنم عزیزممم میفهممت چیا داری میکشی چ چیزایی از دست دادی چ غم بزرگی داری فقط توروخدا خودتو نجات بده این دنیا چ ارزشی داره ک بخوایی تو عذاب باشی با یک نفهم زهرمار کنی دوروز زندگیتو هزارتا راه هس تا حرفتاتو تو دادگاه ثابت کنی فقط صبور و قوی باش کم نیار 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درسته  که رفتار مناسبی باهات نداره ولی خب بعد طلاق و برگشتن دوباره پیش پدر و مادر هم سختی ها و مشکلات خودش رو داره.اگر واقعا دوستش داری حتما برو پیش یه مشاور خوب. شاید اونها ریشه مشکلات همسرت رو پیدا کنن و کمکش کنن که درمان بشه و بتونید باهم زندگی کنید

. قطعا هیچکس جای تو نیس و نمیتونه به خوبی خودت قضاوت کنه. اما حتما همسرت خوبی هایی هم داره، من نمیگم برو باهاش زندگی کن ، چون ممکنه پس فردا روزی بچه دلر بشید و اونوقت طلاق گرفتن خیلی سخت تر میشه. اما میگم با یه مشاور مذهبی و مطمئن مشورت کن.

مثلا شهاب مرادی یا حاج آقا حسن عباسی ولدی که ۴ شنبه ها میاد سمت خدا، یا هرکس دیگه ای که فکر میکنی انسان درستی هست برای مشورت. دعا میکنم اگر امکانش هست زندگیتون شیرین شیرین بشه اونطوری که همه حسرتش رو بخورن 

اگر زود طلاق بگیری دیگه راه برگشتی نداری ولی اگر صبر کنی و مشورت کنی و خوب تصمیم بگیری اون موقع حتی اگر هم طلاق بگیری خیالت راحته که تنها راه بوده و حسرت نمیخوری

عزیزم درسته  که رفتار مناسبی باهات نداره ولی خب بعد طلاق و برگشتن دوباره پیش پدر و مادر هم سختی ...

عزيزم ممنون از صحبتاي قشنگت . اول با مشاوره صحبت ميكنم و با چند نفر مشورت ميكنم بعد اقدام به طلاق ميكنم چون  دلم نميخواد بعدا بگم كاش ميرفتم پيش مشاور  

خدا ايشالا كمكمون كنه شجاعت و ارادشو بهمون بده 😔

انشالله ک ارادشو میده 

خیلی سخته ولی تومراحل طلاق نباید با هربار زمین خوردن کوتاه بیایی قوی کن خودتو انشالله ک هرچی خیره اتفاق میوفته برات

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

اگه به مشاوره حقوقی احتیاج دارید من میتونم کمک تون کنم https://www.ninisite.com/discussion/topic/5229735/وکیل-رسمی-دادگستری?postId=160479870

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و...