2789
عنوان

طلاق

298 بازدید | 36 پست

بچه ها سلام  ازتون راهنمايي ميخوام

من يك سال عقد بودم و يه ساله خونه خودمم 

اما تو اين دوسال شوهرم خيلي اذيتم كرد  تو عقد در حد مرگ كتكم زد بدترين فحشارو به من و خانوادم  داد و هنوزم ميده . دست بزن داره . تا الان برام هيچ كاري نكرده  و حتي خرجاي عروسي مثل طلا هم برام نخريده و نميخره  و ميگه به خانوادت بگو برات بخرن .  طلاهايي كه مامانم بهم داده بود و برد فروخت . هر جا كم مياورد مامانت از نظر مالي حمايش ميكرد ولي جلو همه ميگه  اينا يني (خانوادت من ) هيچ كاري براي من نكردن .   جلو خانوادش به من و مامانم فحشاي ناموسي ميده😔 پول به كارتم نميريزه  ميگه لياقت پول نداري از خانوادت خرجيتو بگير😔بهش تو بگم  فحشاي ناموسي به من و خانوادم ميده و كتك ميزنه . نميذاره با خانوادم رفت و امد كنم و تلفني حرف بزنم 😔 موقع دعوا گوشيمو ازم ميگيره و ميگه لياقت ازادي نداري حق نداري گوشي  داشته باشي . بچه ها بخدا خسته شدم  و تو فكر طلاقم  .خيلي دوسش دارم ولي كنارش حالم خوب نيست و فقط وقتايي كه پيشم نيست ارامش دارم. به  نظرتون اقدام كنم براي طلاق ؟ البته اون طلاق نميده ميگه ميندازمت خونه بابات تا موهات مثل دندونات سفيد بشه  ولي من حاضرم خونه بابام باشم اما كنار شوهرم زندگي نكنم  

هیچکس انقدر بد نیست

مگر اینکه بیمار باشه 

خب لابد یچیزایی داشته که زنش شدی 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جداشو اونحا حداقل کتک‌نمیخوری

مهریتم بگیر دهنش جر بخوره

عوضی فک کرده بردشی

ریدن به قانونی که اجازه میده شوهر حتی بزور زنشو‌از ازدواج بعدی منع کنه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

خسته نباشی 

تازه رفتی تو فکر طلاق!!!!!!!!😑😑😑😑😑😑😑😑

فقط بجنب تا یک موجود بی گناه دیگه را هم مثل خودت بدبخت نکردی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

عزیزم ببین من نمی خوام اول کار بگم طلاق ولی با اینایی که گفتی کاش واقعا دوسش نداشته باشی چطوری بهش اجازه می دی بزنتت متاستفانه چون مردای حیوون زناشونو می زنن توی جامعه عادی شده خیلی مرد باید کثیف باشه که حرمت زنش رو با فحش های بد نابود کنه گلم بهتره یه فکر خیلی مهم و به درد بخور بکنی چون این جور آدم ها عوض نمی شن می خوای باسه خسیس زندگی کنی که پیرت کنه؟