2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😭😭

112 بازدید | 22 پست

باردارم هفته ششم سه چهار روزه حالت تهوع دارم و بوی غذا بهم بخوره حالم بد میشه فقط میتونم میوه و خرما و نون پنیر بخورم میوه هم که میخورم بدتر دلم ضعف میره .کی خوب میشه این حالتا خیلی داغونم توروخدا کمکم کنید😢😢😢😢

عزیزم انشالله نینیتو سالم بغل کنی از ته دلت برامنم دعاکن حالم خیلییییی بده😔😔😔

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا گلم ؟⁦☹️⁩

۶ ساله نینی میخام خدا نمیده😔😔😔

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ایشالا دامنت سبزشه گلم میدونم خیلی سخته

ممنونم عزیزم

از ته دلممممم برات دعا میکنم که انشالله خدا بهت یه نی نی سالم و خوشگل بده عزیزم 😘😘😘😘😘😘

ممنونم عزیزم

حالت تهوع من از هفته 9 شروع شد تا هفته 20 ادامه داشت تازه خوب خوب نشدم تا ماه 9 گاهی حالم بد میشد هیچی به جز خرما نمیتونستم بخورم اصلا جون نداشتم بلند شم تازه شاغلم بودم و دو شیفت سرکار میرفتم روزی شش ساعت زیر سرم بودم یعنی وقتی از سر کار برمیگشتم سرم وصل میکردم تا دو صبح  دقیقا تا روز آخر که میخواستم زایمان کنم سر کار میرفتم چه روزهای سختی بود اما گذشت

حالت تهوع من از هفته 9 شروع شد تا هفته 20 ادامه داشت تازه خوب خوب نشدم تا ماه 9 گاهی حالم بد میشد هی ...

منم بجز خرما چیزی نمیتونم بخورم 😢یکم معدمو اروم میکنه .