2777
2789

فکرکنم داره میرزه را برای یه چیزه دیگه به کار میبرن  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بورس ک ریخت تموم شد رف هیچیش هم نموند

حالا نوبت رسید ب طلا

خدا کنه قیمت مسکن هم بریزه🥺🥺🥺

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

تا وقتی آقا ها و آقا زاده ها بخوان بعد هر وقت مردم هجوم بردن با قیمت پایینتر فروختن اون وقت دوباره قیمت رو میبرن بالا و به همون مردم میفروشنش...طلا و سکه یا نگیرین یا میگیرین برای بلند مدت بگیرین

داره میریزه گله که از آسمون

داره میریزه رو سر زمین و زمون ♫♪

داره میریزه میریزه ♫♪

داره میریزه از آسمون ستاره ملک ♫♪

میریزه باز خدا رو سفره ها نمک

میریزه داره میریزه میریزه

خبر اومده سر زده سپیده مبارکه قدم نو رسیده

مهمونیه چراغونیه ♫♪

امشب دل همه شیعه ها خراسونیه ♫♪

اومده الشمس شموس امکان ♫♪

توو کف چشماش یوسف کنعان

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من خودم همهسرمایم طلاهامه ولی امیدوارم خیلی بریزه اعصابم از گرونی بهم میریزه البته من طلا تو ارزونی خریدم ولی دوست دارم دوباره بخرم از وقتی 480 بود دیگه نخردیدم نه که تواناییشو نداشته باشم بلکه زورم میومد هر چند یه چیزایی مجبور شدم واسه دخترم بگیرم وقتی یه تومن بود ولی خوب مهم نیست چون اونا تزئیینی بود نه سرمایه ای

دخترم تمام زندگی من