zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 عنوان آزمایش تیتر 165 بازدید | 20 پست بچه ها آزمایش تیتر بتا با آزمایش بتا معمولی که فقط مثبت و منفی رو نشون میده فرق داره؟؟من دیروز بتام ۲۰۰بودمیخوام فرداهم برم آزمایشمیترسم خارج رحمی باشه یا سقط شده باشه چون خونریزی داشتمکمک پلیز😭😭 درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰 1399/07/29 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 یکیه دیگهنیس؟ ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 یکیه دیگه نیس؟ نمیدونم والا درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
atiye_sh عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 4908 عزیزم برو دکتر.فرقی نداره خیلی.ازمایش الکی هی نده.دکتر برو
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 میرفتی دکتر ی سونو میگرفت خیالت تخت میشد ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 عزیزم برو دکتر.فرقی نداره خیلی.ازمایش الکی هی نده.دکتر برو امروز زنگ میزنم توضیح میدم براش اما میدونم که بیبی چک ممکنه بعد سقطم مثبت بشه تا یک ماه الان فردا میخوام ببینم نزولی میشه یا صعودی بتام درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 میرفتی دکتر ی سونو میگرفت خیالت تخت میشد اتفاقا دیروز سونو دادم آزاد رفتمگفت ساک نداری هنوزمن نگرااااننم درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 میرفتی دکتر ی سونو میگرفت خیالت تخت میشد الان این دو تا آز باهم فرق دارن؟؟؟ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 اتفاقا دیروز سونو دادم آزاد رفتم گفت ساک نداری هنوز من نگرااااننم عزیزم نگران نباشدرد داری؟در چ حدیه؟میگیره ول میکنه؟یا شدید و مدام؟ ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 الان این دو تا آز باهم فرق دارن؟؟؟ ن عزیزممیخوان ببینن دوبرابر میشه یا نخارج رحمی باشه دوبرابر نمیشه ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 عزیزم نگران نباش درد داری؟ در چ حدیه؟ میگیره ول میکنه؟ یا شدید و مدام؟ اصلا درد نداشتم حتی تو خونریزیم فقط کمر درد داشتمالانم ندارم ببببببببببغضی اوقات میگیره ول میکنه که خیلیم دردش کمه درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 ن عزیزم میخوان ببینن دوبرابر میشه یا ن خارج رحمی باشه دوبرابر نمیشه مرسی عزیزم❤️ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 اصلا درد نداشتم حتی تو خونریزیم فقط کمر درد داشتم الانم ندارم ببببببببببغضی اوقات میگیره ول میکنه ک ... خب ببین خارج رحمی درد وحشتناک مدام دارهاصلا نمیتونی خونه بشینی و بیای نینی سایت😌بعدشم استراحت کن احتمالا بتات میره بالا و دکتر برات شیافت مینویسهنگران نباش سقط و خارج رحمی به همین راحتی نیستفقط و فقط استراحت کنو گرمی جات نخور ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 خب ببین خارج رحمی درد وحشتناک مدام داره اصلا نمیتونی خونه بشینی و بیای نینی سایت😌 بع ... وای عاشقت شدم مرسی از راهنماییت من هههههیچی نمیدونم حالا یه ذره خیالم راحت شد درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 خب ببین خارج رحمی درد وحشتناک مدام داره اصلا نمیتونی خونه بشینی و بیای نینی سایت😌 بع ... فقط شیافت برای چی؟؟؟ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰