zahrabm مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 عنوان آزمایش تیتر | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 20 پست بچه ها آزمایش تیتر بتا با آزمایش بتا معمولی که فقط مثبت و منفی رو نشون میده فرق داره؟؟من دیروز بتام ۲۰۰بودمیخوام فرداهم برم آزمایشمیترسم خارج رحمی باشه یا سقط شده باشه چون خونریزی داشتمکمک پلیز😭😭 درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰 1399/07/29 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 فقط شیافت برای چی؟؟؟ برای دردات و خونریزیباعث میشه بچه محکم بچسبه به دیواره رحم و مشکلی پیش نیاد براش😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘منم کمرم درد میکرد با زیرشکممالان سه ماهه شیاف میذارم ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 برای دردات و خونریزی باعث میشه بچه محکم بچسبه به دیواره رحم و مشکلی پیش نیاد براش 😘😘😘😘😘😘😘😘 ... آهاان شاالله که جفتمون نی نی هامونو بفل کنیم به زودی درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10231 با بتای ۲٠٠رفتی سونو چیو ببینن یذره طبیعی برخورد کن عزیزم
setyyyyyy عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 6463 آها ان شاالله که جفتمون نی نی هامونو بفل کنیم به زودی https://www.ninisite.com/discussion/topic/5252183/جمع-اقدامی-های-عزیز-پیش-به-سوی-مادرشدن خدایا شکرت
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 با بتای ۲٠٠رفتی سونو چیو ببینن یذره طبیعی برخورد کن عزیزم عزیزم من اولین بارداریمه گفتم که حدود ۱۳روزه خونریزی دارم و دیروز متوجه شدم که بتام ۲۰۰من رفتم سونو که اگه خارج رحمی باشه خدایی نکرده پیگیری کنم درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10231 عزیزم من اولین بارداریمه گفتم که حدود ۱۳روزه خونریزی دارم و دیروز متوجه شدم که بتام ۲۰۰ من رفتم سون ... ببین خانومی بتای زیر هزارو.پونصد هیچی نشوندنمیدهبذار برسه به هزارو خورده ای بعد سونو کن تا بفهمی عادیه یا دورازجون خارج رحمی چون زیر این عدد چیزی نشون نمیده