2777
2789
عنوان

کسی هس الان کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 56 پست
باهاش حرف زدی...؟ راستی شاید یکمی هم بخاطر بارداریت باشه آدم یکمی حساس میشه

عزیزم‌ انقد باهاش حرف زدم انقد خواهش کردم موهای سرم سفید شد اولاش که کلا مریض بود تا اینجا رسوندمش سلامتیمم رفت.میدونی کلا انگار مریضه یعنی چطوری بگم انگار هیچ تو زندگی جز خاله زنک حرف زدن خوابیدن  بیخیال بودن بلد نیست بخدا انگار ای کیوش پایینه از ما و خو دش نمیتونه دفاع کنه اگه جای از عهده خودش برنیاد میاد سرما خالی میکنه.چطری برات بگم‌درکم کنی بخدا مثل یه حیووونه که اخرش پر باشه و هیچی نفهمه و لگد هم بزنه.اصلا اصول زندگی رو نمیدونه.ولی جر و بحثش خدبه با من بیشعور فقط اینو بلده

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم یادت باشه مردا حتی عاقل ترین هاشون یه تایمی رو نیاز دارن با دوستاشون باشن حتی اگر تو براش مثل دوستم باشی گاهی خودت بگو برو با دوستات شام بیرون فقط زیاد دیر نیا آخه ما دلمون برات تنگ میشه بازم آدم قلق هنسرشو بهتر میدونه ولی سعی کن نیازای اونم ببینی سعی کن بفهمی چرا این کار رو میکنه

ب نظرم همسرتون فقط احتیاج ب نصیحت کردن داره و احتیاج داره از ی شخص خوب الگو بگیره و اینکه چند جلسه پی در پی با مشاور خوب حرف زدن روش تاثیر داره

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
عزیزم‌ انقد باهاش حرف زدم انقد خواهش کردم موهای سرم سفید شد اولاش که کلا مریض بود تا اینجا رسوندمش س ...

اول از همه بنظرم هیچوقت عزت نفس یه مرد رو پایین نیار چون مردی که فکر کنه جذبه اش بهم ریخته دیگه هر کاری می کنه... 

بعدم یه سوال خصوصیت مثبتی نداره؟ 

اینقدز بیخیاله کار میکنه حالا

اول از همه بنظرم هیچوقت عزت نفس یه مرد رو پایین نیار چون مردی که فکر کنه جذبه اش بهم ریخته دیگه هر ک ...

بخدا اصلا به درد ادم نمیخوره هر چی درستش میکنم میره خرابش میکنه.تنها خصوصیت مثبتش اینه که معتاد پودا نیست البته این انقد ساده لوحه که فک کنم ولش کنی دو روزه میشه .خیر سرش کارمنده اونم با هزار بدبختی .فقط میره میاد والا اونجام کسی تحویلش نمیگیره  ۳ تومن حقوق میگیره که اونم بخوره تو سرش .میدونی عزیزم شنیدی میگن با ادم نادان بحث نکن که تهش خودت باز اسیب میبینی اینجوری.هر چی براش بگی به هر زبونی به هر التماسی از این گوش میگیره از اون پس میده .تا حالا نشده نگاه کنه که نون داریم یا نه باید همه چیو بهش بگم میخواد چیزی مثلا درست کنه میزنه خرابش میکنه دو دقیقه بچه رو بهش میسپارم برم دراز بکشم‌یا کارام رو بکنم صدبار اشک بچه رو در میاره .کلا مخش ایراد داره.ای کیو پایینه

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
بخدا اصلا به درد ادم نمیخوره هر چی درستش میکنم میره خرابش میکنه.تنها خصوصیت مثبتش اینه که معتاد پودا ...

تو تحویلش بگیر داره زحمت میکشه عزیز من... 

با خاک یکسانش نکن بنظرم دیدت در مورد همسرت رو بهتر کن توانایی یه مرد به میزان باور توست عزیز دلم وقتی حرف میزنی هم باهاش راهکار میدی بنظرم مثل یه مادر بکن نکن نکن براش بهش بگو بنظرم تو بهتر صلاح میدونی اما این کار رو کنی بهتره.... 

بدتر از اول زندگیتون نشده؟ 

شوهرت به درد نمی خوره. معلومه از اون پدر های غایب می شه و با بچش اصلا خوب نیست. 

من بودم جدا می شدم اگه آماده نیستی شاید بعدا. اگه پول داری و استقلال سریعتر طلاق بگیر.

تو تحویلش بگیر داره زحمت میکشه عزیز من...  با خاک یکسانش نکن بنظرم دیدت در مورد همسرت رو بهتر ...

بخدا عزیزم من همه ای اینا رو میدونم انقد به زبون با مهربونی باهاش گفتم خودش میگه نمیخوام تغییر کنم اصلا دلش'نمیخواد یعنی بحث عزت نفسش رو بیارم‌پایین هم‌نیست اصلا براش مهم نیست میدونی بخدا انگار مخش  مشکل داره.ببین دقیقا مثل یه بچه ۵ ساله بیفکر و بی هدف و خرابکار و دهن لقه برو حال باسیاست اگه تونستی درستش کن انگار عقلش کامل نشده.اصلا هیچی براش مهم نیست اگه من به فکر نباشم بخدا باید دو روزه کف خیابون چادر بزنیم.اشتباهاتش رو میبینه ها قبول هم داره ولی دوباره هر روز تکرار تکرار