2777
2789
عنوان

کسی هس الان کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 56 پست
نه عزیزم تهران نیستم ولی نمیدونمم چکارکنم

برو مشاور فعلا نشونه مشاور خوب اینه لازم نیس همه چیو توضیح بدی خیلی چیزا رو دقیق میگه حتی چیزایی هست که بعدش صحتشو میفهمی ازش استفاده کن مطمئنا مشاور خوب کمکت میکنه چون سخت میشه یه بچه رو بدون پدر بزرگ کرد 

راستی منم خیلی بد عصبی میشم مامانم یه روز بهم گفت وتی عصبانی میشی سکوت کن گاهی من میبینم نمی تونم میرم تو اتاق در رو قفل می کنم که بد و بیراه نگم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضی مردا فقط باید خفشون کنی و بس موندم یکی دل خوش داشته باشه از شوهرش بجز بعضیا ک شانس دارن ا ...

بخدا خودم کلافه ام ک این چ زندگی من دارم .همخ میگن بچه رو بده بخودش بزرگ کنه ولی دلم نمیاد

برو مشاور فعلا نشونه مشاور خوب اینه لازم نیس همه چیو توضیح بدی خیلی چیزا رو دقیق میگه حتی چیزایی هست ...

بنظرت میشه ب این ادم گفت پدر وقتی۱۶ روزه ازبچه خودش خبر نداره ولی فکر دوست و رفیقاشه

من انقد دیشب گریه کردم از دست بی مسئولیتش و زبون نفهمیش الان خوابم نمیبره دلم میخواد سرشو ببرم اما ح ...

باهاش حرف زدی...؟

راستی شاید یکمی هم بخاطر بارداریت باشه آدم یکمی حساس میشه

اخه چرا ما انقد بدبختیم من فقط فکر دخترمو میکنم 

بخدا منم فقط به فکر پسرام هستم یعنی تو عمرم خونه بابام‌یه قطره اشک نریخته بودم این کلا مثل ادمای مریضه اصلا زندگی مردانگی عرزه نمیدونه چی همچیو باید بهش بگی تازه اخرشم گند میزنه.احمق تو این حال خرابم که ماه نهمم نمیتونم بلند شم منو بچه ۵ سالم رو میخواد تنها بذار با دوستاش بره اردو ورزشی تازه چهارتا پنج تا چکم داره اول ماه انگار نه انگار کوفت هم نداره همش باید نن بفکر باشم.دیشب انقد حرص خوردم عصبی شدم طفلکی بچه هام

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
بنظرت میشه ب این ادم گفت پدر وقتی۱۶ روزه ازبچه خودش خبر نداره ولی فکر دوست و رفیقاشه

میدونی گاهی مردا مثل پسر بچه ها میشن... نمی دونم اگر هنوز میتونی ادامه بدی بخاطر خودت و بچه ات و حتی همسرت تلاش کن خونه مامان اینات تجدید قوا کن و بازم تلاش کن عزیزم