2777
2789
عنوان

کسی هس الان کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب و بدی هاش رو بسنح اگه قابل اصلاحه و خوبه کنار بیا اگه هم نفهم و بیشعور در هر صورت بتدازش تو زباله دان تاریخ .😏اعصابم داغون اه اه خاک برسر مردا

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
خب و بدی هاش رو بسنح اگه قابل اصلاحه و خوبه کنار بیا اگه هم نفهم و بیشعور در هر صورت بتدازش تو زباله ...

بخدا نمیتونم فکرکنم باورکن .انقدعصبانی شدم الان میخلستم زنگش بزنم فحشش بدم دلم خالی شه 

بدون فکر حرفی نزنی اوضاعتون بدتر میشه، اگ ی ساله بهتر شده پس یعنی واقعا میتونه تغییر کنه، پس بیخودی زندگیتو از هم نپاشون.. همه چیرو ب مشاور بگید و بذارید اون کمکتون کنه،

و اینکه ی نصیحت، هیییچ وقت با دادو و بیداد و عصبانیت مشکلاتتونو ب هم نگید چون نتیجه عکس داره، همیشه توی ی زمان مناسب و موقعی که حالتون خوبه باهم حرف بزنین..

اخه اون مشاوره فردا میخاد سازش انجام بده بین ما .خیلی عصبانی ام ازاین کارش 

مشاوره وضيفش اينه كه ببينه شما ميتونيد با هُم زندگي كنيد يا نه اون فاميل يا دوست شما نيست كه براش مهم باشه شما باهم زندگي كنيد يا نه پس يه ادم بي طرفه و تحصيل كرده همه چيو حتما به مشاوره بگيد مشكلات و حس تون و به زندگي بگيد انشاالله به حق ٥تن بهترين تصميم هارو براتون ميگيره بعد مشاوره يه استخاره انجام بده حتما

بخدا نمیتونم فکرکنم باورکن .انقدعصبانی شدم الان میخلستم زنگش بزنم فحشش بدم دلم خالی شه 

واقعا بعضی مردا فقط باید خفشون کنی و بس موندم یکی دل خوش داشته باشه از شوهرش بجز بعضیا ک شانس دارن اوناییم ک شانس دارن بد ذاتن

من انقد دیشب گریه کردم از دست بی مسئولیتش و زبون نفهمیش الان خوابم نمیبره دلم میخواد سرشو ببرم اما حیف بخاطر بچه هام.کثافت اصلا هوام رو نداره خیر سرم حامله ام.اینحا الان خوابید دوست دارم خفش کنم حیف عرزه ندارم

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
 بدون فکر حرفی نزنی اوضاعتون بدتر میشه، اگ ی ساله بهتر شده پس یعنی واقعا میتونه تغییر کنه، پس ب ...

یک ساله بهترشده ولی این کارش ک برا بجه خودش وقت نزاشته ولی فکر دوستاشه داره داغونم میکنه میدونی جی میگم