خواهر شوهرم با شوهرم ۴ ماهه قهرن از وقتی قهر کردن یه بار نشده خواهرش به من زنگیا مسیج بزنه حال دخترموکه هشت ماهشه بپرسه تازگیا منم که هیچ ربطی به دعواشون نداشتم از اینستاش بلاک کرده اینم بگم من تولد خواهرشوهرم دو ماه پیش بوذ و اینا فهر بودن بهش تبریک گفتم از شمال برای بچم سوغاتی کرفت داد مادر شوهرم بهمون بده ازش تشکر کردم بعد که منو بلاک کرد خیلی بهم برخورد به شوهرم گفتم گفت شاید تورومقصر قهرمون میدونه گفتم به من چه ربطی داره دعواتون شد من اصلا نبودم میگه تودعوا به خواهرم گفتم بچت بچه منو کوچیکه میزنه سر همین زنم جایی که تو هستی نمیاد گفتم تو دعوا هزار تا حرف بهم زدین اینم یه حرف بود تو زدی به من چه ربطی داره تازه مگه من کفتم بگو که منو مقصر میدونه! امشب شوهرم اومد دیدم داره برای خواهرش عکس میفرسته بهش گفتم اشتی کردید گفت نه به مامانم گفته براش عکس بچه ارو بفرستم کفتم اون که باهات قهر بود چطور یه بار از من نخواست براش عکس بفرستم یا حال بچه ارو از من نپرسید چیزی نگفت عکسارو از گوشی من برای خودش میفرستاد که برای خواهرش بفرسته گفتم این دو تا عکسو نفرست نمبخوام بزاره تو اینستا یه موفع یهو شروع کرده با من دعوا که چرا دارم سوسه میام و انگاز تواز قهر ما خوشحالی خیلی بهم برخورد خدا شاهده اصلا هم خوسحال نیستم فقط از خواهرش دلخورم که منو چرا بلاک کرده و چرا یه بار نشده حال بچمو بپرسه الانم میدونم بچه ارو واسطه میخواد قرار بده اشتی کنه بخدا اینستا هزار بار استوری از بچه گذاستم قبل ابنکه بلاکم کنه یه بار واکنش نشون نداد ابراز اجساسات کنه و اصلا درکش نمبکنم چطور تنها برادر زاده اشو اصلا محل نمبده شوهرم ابنارو نمیبینه بعذ میگه خواهرم تورو مقصر قهرمون میدونه و همیشه منو بد میبینه بقیه ارو خوب!
خودت اشتباه کردی با حرفات خواهرشو یادش انداختی و دلش براش تنگ شده... در ضمن اون حرف که شوهرت به خواهرش زده رو فک کن زنداداشت به تو که خواهرشوهرشی بزنه خودت دلت نمیشکنه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودت اشتباه کردی با حرفات خواهرشو یادش انداختی و دلش براش تنگ شده... در ضمن اون حرف که شوهرت به خواه ...
اگه بچه من بچه داداشمو بزنه وقتی نوزاده وقتی نتونم جلو بچمو بگیرم خودم کمتر میرم و میام تا بجه از اب و گل در بیاد و اسیب نبینه با تنها بدون بچه میرم ذیدن برادر زادم اینجوری برادر زادم اسیب نمیبینه کسی هم بچمو دعوا نمیکته ، ولی والا با هزار زبون شوهرم به خواهرش گفت نزار بچت بچه مارو بزنه سه ماهش بوذ بچش محکم میزد توسر بچه سه ماهه من کسی هم حرفی میزد خواهر شوهرم بهش بر نیخورد چرا مانعش میشید خودشم هیچی به بچه اش نمیگغت خب تو این شرایط بهتره کمتر رفت وامد بشه تا نه کسی بهش بربخوزه نه بچه اسیب ببینه تا از ای وگل در بیاد بدنش جون بگیره