2777
2789
عنوان

قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 33 پست
خوب کاری کردی بنظرم چون من خودم طاقت ندارم از شوهرم دور باشم البته اونم اینطوریه

اون فقط میگه خب البته شغلش جوریه ک واقعا نمیتونه بیاد دنبالم اصلا قهر نمیکنم میمونم ک بدعادت نشیم ولی اینسری دلم از خواهرش پر بود از دختری ک قبلا باهاش بوده از خواهراش میگفت از این زن طلاق گرفت اونیکی ال کرد دیگه یه چیزم تو این مایه ها بدتر دیدم زورم اومد 

باشه مرسی عزیزم واسم دعا کن پررو نشه دوباره ک دعوام میشه خیلی لجبازم

قربونت برم من 

عزیزم تو هیچ دعوایی تحت هیچ شرایطی خونه رو ترک نکن و بهش بگو کسی ک باید بره اونه نه تو (اگر خیلی عصبانی شدی)

بنظرمن زن زمانی باید خونشو ترک کنه ک میدونه دیگ نمیخواد برگرده شما ک عاشق شوهرتی سر یه بحث مسخره انقد مانوور نده دادتو بزن عصبانی بشو خودتو خالی بکن ولی تو خونت اینم از من داشته باش از مشکلاتت پیش هیچچچچچ کس نگو حتی مادرت ببین ۹۰ درصد مشکلاتت حل میشه باهمین کارکوچیک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون فقط میگه خب البته شغلش جوریه ک واقعا نمیتونه بیاد دنبالم اصلا قهر نمیکنم میمونم ک بدعادت نشیم ول ...

هیچوقت بخاطر خواهر شوهرت با همسرت قهر نکن به قول قدیمی ها نزار دشمت خوشحال شه حتما یه دختر حسوده چشم نداره شما باهم خوب باشین 

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
هیچی درو بازکن برو تو لباساتو عوض کن برو بخواب اگرم‌گف چرا اومدی بگو دوست داشتم بیام خونه ی خودمه&nb ...

اومدم با داداشش داشت الان شام میخورد منم اومدم سلام کردم رفتم تو اتاق اومد گفت چقد دعا کردم برگردی مثلا آشتی البته گیر داد ببینم با اسنپ اومدی بعد خیالش راحت شد

اومدم با داداشش داشت الان شام میخورد منم اومدم سلام کردم رفتم تو اتاق اومد گفت چقد دعا کردم برگردی م ...

وای چه خوب پس خداروشکر ایشالله این آخرین بحث باشه تو زندگیتون 

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
اومدم با داداشش داشت الان شام میخورد منم اومدم سلام کردم رفتم تو اتاق اومد گفت چقد دعا کردم برگردی م ...

خداروشکر

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خداروشکر

فداتشم ولی واسم دعا کن مشکلات زیاد داریم خونوادشم بیشتر اذیتم میکنن من پدرمادرم جدا شدن خیلی به شوهرم وابستم چون پدرم خوب نبود حتی نمیتونم تحمل کنم به کسی جز من فکر کنه یا خوشش بیاد دیوونه میشم

فداتشم ولی واسم دعا کن مشکلات زیاد داریم خونوادشم بیشتر اذیتم میکنن من پدرمادرم جدا شدن خیلی به شوهر ...

انشالله که زندگیت پر از شادی و خوشبختی باشه

خودت و همسرتو برای حرف دیگران اذیت نکن عزیزجان

تو باید قوی تر از الان باشی و ثابت کنی زندگی پدر و مادرت تاثیری روی شما نداره 

سعی کن ارتباط با خونواده همسرت کم و رسمی باشه

خیلی کتابای روانشناسی بخون در مورد اعتماد به نفس 

همسرداری

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
انشالله که زندگیت پر از شادی و خوشبختی باشه خودت و همسرتو برای حرف دیگران اذیت نکن عزیزجان تو باید ...

اگه کتاب خوبی سراغ داری بهم معرفی کن راستش سختمه با برادرش زندگی میکنم احساس نمیکنم تازه عروسم و اینکه خونوادش اصلا هوامو ندارن و تا خواهرش دیدش همش راجع به این دختر اون دختر حرف میزنه و احساس میکنم بدش نمیاد زندگی من خراب بشه بخاطر این و اون