2777
2789

چنده قیمت تستش؟

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااشکال نداره 

خدا انشاالله  شفات بده .کرونا یه مریضی مثل بقیه بیماری هاس خوب میشی  

خواهرم که کرونا گرفته بود ترسیده بود گریه میکرد . مامانم دلداریش میداد میگفت ایدز و سرطان نیست که گریه میکنی دکترم گفته اگه حالت بدتر شد بیا بیمارستان  اگه بدتر نشدی نیا  پس نمی میری گریه نکن‌😀😀😀

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

من اذر پارسال كه كسي نميدونست كرونا چيه گرفتم

با علائم كه چك كردم ديدم همونه

اينقدر سرفه هاي خشك ميكردم ك ميخواستم بميرم

يك ماه تموم دم مرگ بودم

تب و لرز

بدبختي كسي هم نداشتم ازم مراقبت كنه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

از بخور جوش شیرین استفاده کنید

لینک:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.ourpresident.ir/multimedia/corona-sodium-hydrogen-carbonate&ved=2ahUKEwit0ZuQrsHsAhUHx4UKHcpsCusQFjAFegQIAxAB&usg=AOvVaw3eA1S93xh5wPEVX5eapnyn

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔