2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 162 پست
 منم چیزای که لازم نبود نگرفتم به جا همزن برقی و اینا یه غذا ساز ۶۳ کار گرفتم که خمیر زن داره & ...

غذاساز خریدم عزیزم تست کردم ازش راضی بودم نظراتم همه مثبت بود حجم خردکنش یکمی کوچیکه ولی کاراییش کمجا بودنش خیلی خوبه خودمون غذاساز سایا داشتیم دوس داشتم بخرم ولی نبود تو بازار...یه گوسونیکم داریم مامانم گفت اگه دوس داری بهت میدم چون خرید خوشش نیومد یکم قلق داره جازدن وسایلش  

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
عزیزم ببخشید ولی من تحقیق کردم از این بابت ک چند کاره ها جا کم اشغال میکنن خوبه ولی از این بابت اگر ...

نهه من خواهرم سال ۸۷ عروس شد یه غذا ساز براوون اصل گرفته هنوز کار میکنه عین روز اولش جنس خوب بگیری چرا خراب بشه 

بعدم هر چیزی ممکنه خراب بشه  تی وی یخچال  ولی جهاز ادم شیک تره کم و ولی همه چیز تکمیل  به نظرم زیبا تره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غذاساز خریدم عزیزم تست کردم ازش راضی بودم نظراتم همه مثبت بود حجم خردکنش یکمی کوچیکه ولی کاراییش کمج ...

غذا ساز مارک فلیپس خوبه و کنوود حرف اولو میزنن من خودم کنوود گرفتم فیلیپسم محشره 

می‌فرستم برات بعدا،میگم سفید ی اشکال هم داره باید خیلی تمیز باشی،من زن داداشم اون یکی ۱۰سالع سفید دا ...

فعلا که انقد وسایلامو دوس دارم دلم نمیاد عوض کنم ولی خب دنبال توسترم تو بازار بودم نقره ایش نبود یا از چیزی که خریدم توتخفیف ۴۰۰ ۵۰۰ گرونترمیدادن چون ۲۵۰۰ هس دراصل دیگه واس همین از رنگش زدم وگرنه مارکای دیگه بودن نقره ای دیجیتال این قیمت ولی خب تونظرات منفیاش بیشتر بودن

ببین واقعا اون مواردش خیلی کاربرد نداره  ولی دوستداری بگیر شاید سالی یه بارم استفاده نشه من به ...

مرسی عزیزم قربونت برم ❤راستش من الان نه نامزدم نه فعلا قصد ازدواج دارم وسمت ما بزرگا با پسره فقط دارم برقیای کوچیک وچیزایی که خودم باید بخرم میخرم برای چندسال دیگم...دربارش فکر میکنم.سرویس چاقو و همزن دستی و رنده سیر اینا که هرکدوم استند جدا دارن بخرم بنظرتون؟همش استفاده میشه؟چون تو فامیل نزدیک دیدم جنبه ی دکوری داره واس بعضیا دوسه تا چاقوی اشپزخونه جداخریدن

نه خوب درمیارم حتی پلوهای مخلوط بابامم میگه ممکنه زیاد استفاده نکنی ولی من جذب منوهای ۱۰ یا ۱۲ کارش ...

نه نه پیشی ملوس ربطی به نگهداری نداره کلا شمال به خاطر شرجی که داره و مرطوبه میگن رنگو زرد میکنه 

حالا ایشالله که برا شما اینجور نشه ❤️🌹

من زن برادر بزرگم گفت نترس خودت تمیز باش حله بعدش بخدا خونت قشنگ میشهدلباز ،الانم ک نمیدونی دکور آشپ ...

مامان منم خیلی تمیزه وسایل سفیدش سفیدن بجز سایا که کلا واس چندنفرم تو فامیل بعد چندسال تغییر رنگ داده بعد ۱۰ ۱۲ سال

غذا ساز مارک فلیپس خوبه و کنوود حرف اولو میزنن من خودم کنوود گرفتم فیلیپسم محشره 

من ایرانی برداشتم عزیزم این برندا خوبن ولی از ترس تحریم و خدمات پس از فروش تاجایی که تونسم بجز اتو ایرانی برداشتم چون هرجا میرفتم بیشتر میگفتن ایرانی بخر

نهه من خواهرم سال ۸۷ عروس شد یه غذا ساز براوون اصل گرفته هنوز کار میکنه عین روز اولش جنس خوب ب ...

هر جور صلاح عزیزم مبارک باشه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
 نه نه پیشی ملوس ربطی به نگهداری نداره کلا شمال به خاطر شرجی که داره و مرطوبه میگن رنگو زرد میک ...

اره هواش اینطوره شما درست میگی ولی بعضیا دیدم بادست چرب و روغنی با برقیاشون کارمیکنن ولی خب سعی میکنم تاجایی که طبیعی زرد نشن خودم زردشون نکنم.انشالله ممنون❤😗

مامان منم خیلی تمیزه وسایل سفیدش سفیدن بجز سایا که کلا واس چندنفرم تو فامیل بعد چندسال تغییر رنگ داد ...

می‌فرستم عکس نگاه کن 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی