2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 162 پست
سوال منم هست😂😂خودمم نمیدونم جوابشو😂منم راهنمایی کنید

من موندم بخرم یا نخرم مثلا سرویس بانکم خوب دراومد نمیدونم اگه سرویس چاقوم اون مارک باشه خوبه یا نه اکثریت راضین

ولی خب قیمتش۵۰۰ ایناس مثلا مارک یونیک فیکش ۵۰۰ هس اصلش نزدیک یک.

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ دلم برا رشت تنگ شد💔 مطهری گلسار منظریه بیستون  خیابان معلم  🥺🥺🥺سبزه میدان  ما ...

شما کجایی هستین عزیزم

منم شهرمو خیلی دوس دارم هرجا برم سفر بازم میرسم به رشت😍بازاربزرگ شهرداری مغازه ها پیاده راه های فرهنگی یادش بخیر قبل کرونا واس دانشگاه همیشه تومسیر مغازه ها باز جنسا شیک و خوشکل

سه ساعت عکس نمیاد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
خخخخ بجا حذف شده ها اونایی ک گرفتی میگفتی عزیزم 

عزیزم من خودم

مبل 

ناهارخوری

سرویس خواب و تشک و روتختی

بوفه

پرده

لباسشویی

گاز

یخچال

فرش

تابلو

مایکروویو

سرخکن

پلوپز

بخارپز

گوشتکوب برقی

سرویس اشپزخونه

قابلمه

همزن برقی

چای ساز

قهوه جوش

سانویچ ساز

قوری کتری

چرخکوشت

جاروبرقی

غذاساز

اتو

میزاتو

سرویس لیمون

۱۲نفره چینی

۱۲نفره ارکوپال لومینارک

۶نفره ارکوپال دم دستی

سرویس کریستال برای بوفه ۶نفره

یه ۱۲نفره کریستال دم دستی

۲تا مرغ خوری استیل و ۱ سالاد خوری

((۲دست پارچ و لیوان مهمان

۲دست بستنی خوری

۲دست شربت خوری

۱دست لیوان

۱ دست فنجون چای خوری))اینا ست هم دیگه بودن..

۲دست فنجون چای خوری

قاشق چنگال ۱۲ نفره

قاشق چنگال دم دستی ۶ نفره

سینی ۲تایی

۳ ۴ مدل ظرف سرامیکی

۷ ۸ تا مدل های مختلف اردو

سرویس دمکنی

زیر سفره

سفره ۱۲ نفره و ۶ نفره

سرویس چاقو

سرویس ابزار

بیفتک کوب و گوشتکوب وکفگیر چوبی ورنده و چای زعفرون و زعفرون ساب و قوری زعفرون و قیچی قند کوجولو و قاشق عسل و....

😍😍😍
شما کجایی هستین عزیزم منم شهرمو خیلی دوس دارم هرجا برم سفر بازم میرسم به رشت😍بازاربزرگ شهرداری مغا ...

من بچه تهرانم کلا تهران بودم و بزرگ شدم ولی مادرم  شمالی روسه یعنی دو رگه هست پدرش  گیلک و مادر بزرگم روس بود تو سمال روس زیاده مخصوصا قدیما بیشتر بوده  خاله هام مادر بزگم ساکن رشتن و من از بچگی عاااااشق رشت بودم و هستم  انزلی و مازندارنم دوستدارم 

عزیزم من خودم مبل  ناهارخوری سرویس خواب و تشک و روتختی بوفه پرده لباسشویی گاز یخچال فر ...

مرسی فدات شم ،من دمکنی دادم بدوزه برام ،اردو خوری عکس داری میشه بفرستی 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

من اینا خریدم ،سماور،کتری قوری ،ابکش لگن استیل ،سرویس کارد و ساطور،سبزی خردکن برقی دستی ،سرپیس قابلمه چدن ،زیر سماوری جام ،پایه قابلمه،زودپز،سرویس کفگیر ملاقه،چرخ خیاطی،اجاق گاز زمینی،قابلمه تفلون ،قابلمه تفلون ۳۰نفره،قهوه جوش ،ماهیتابع تفلون ۳۰نفره،گوشتکوب برقی،زیرانداز حصیری،سرویس قاشق چنگال مهمان و دم دستی،مخلوط کن اسیاب،هواپز،پتو،جارو برقی،جارو شارژی ،پلوپز،ابمیوه گیری،زیرسیگاری،قیچی خیاطی،فلاکس چای،کتری استیل کوچک،رخت آویز ،رخت آویز بخاری ،سرخ کن،زیر سفره ای ۳متر و ۷متر،چرخ گوشت ،کلمن آب ،اتو معمولی،چای ساز،سفره ۲,۴,۸,۱۸،جا جورابی،متر قرقره سوزن سنجاق،شکر پاس ،اسکاچ،اویز لیوان،سالادساز،سیخ کباب،توری کباب،پیک نیک،اسنک پز،جا حوله ،حوله صورت ،حوله حمام،پرده جم کن،سرویس روحی،سرویس چینی،سرویس آرکوپال ،پا سماوری ،سرویس حبوبات،فنجان،قندان ،پارچ و لیوان ،سس خوری ،توستر،کارد و چنگال میوه خوری،پنکه،ترازو اشپزخانه،سشوار،مرغ خوری ،نمکدان،اب مرکبات گیر برقی،خورشت خوری کوچک،سرویس پذیرایی،بستنی خوری،جا کره ای،مشروب خوری،ظرف آب مرغ برا سفره،سینی چای ،سینی استیل بزرگ،شربت خوری،جاکارد ،باکس کنار سماوری،زعفران ساب،بخاری ،مگنت یخچال 

بچه ها عکس یخچالمو بفرستم🧐🧐

آره بفرست

عیب نداره

صفحه ۶بخون 

من بچه تهرانم کلا تهران بودم و بزرگ شدم ولی مادرم  شمالی روسه یعنی دو رگه هست پدرش  گ ...

لطف داری شما❤❤❤من اصالتا رشتی نیستم ولی پدرموخودم و مامانم متولد رشتیم پدربزرگ مادربزرگ نه