2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 162 پست
🤣🤣🤣من هفته پیش خریدم فقط اعصابم ازاین خرده جهازمو میخواستم رنگ سیلور بگیرم بطور ناخواسته سفید شد ...

از منم سفید ،چرا اعصاب خوردی تازه سفیدی همه دکور و خونه میاد از مد نمیفته ،خونه رو دلباز می‌کنه

دیروز رفتم گاز بخرم گفت تمام استیل دیدم سیلور نگاه کردم ب یخچال و ماشین گفتم نمیخام من اعصابم خورد میشه خونه داداشم تاریک انگار

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ام جی اس ،اینم حرفیه برقی زیاد گرون میشه ،میخوای لیست خریدام بنویسم برات از من زیاد بعدا بخونی 

اره عزیزم بدی که ممنون میشم

من لیست شلوغ نمیخوام معمولا لیست بقیرو با نیازام تطبیق میدم ببینم چی میخوام

فعلا سه تیکه هست که دوس دارم بگیرم ولی جزء واجبات من نیس اونایی که تو کوچیکا میخواستم خریدم

پلوپز چرخ خیاطی چرخ گوشت و مکمل سالادساز

ولی خب اگه این سه تارو بخرم بعدش برام میمونه گوشتکوب همزن برقی ساندویچ ساز چای ساز

همزن و خردکن داره غذاسازم چای سازم نمیدونم استفاده میکنم یا نه چون خونه بابام داشتیم فروختیم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
از منم سفید ،چرا اعصاب خوردی تازه سفیدی همه دکور و خونه میاد از مد نمیفته ،خونه رو دلباز می‌کنه &nb ...

وااااای من برعکس عاشق سیلورم  نه سفید تو مناطق شمالی مخصوصا زود زرد میشه  بعد یه مدت توو تهرانم کدر و زد میشه انگار لک میره به خوردش البته سلیقه ای سیلور تینیج تره و ترند تره

راستی بچه ها چند دست قابلمه گرفتین قابلمه استیل بگیرم یا نه

من استیل نگرفتم تحقیق کردم ک توش غذا خوب در نمیاد اگر دقت کنی زود داغ میشه یا غذا ته میگیره یا میسوزه یا هی آب خورشت خشک ،چدن تفلون بخر با روحی برا جمعیت زیاد

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
اره عزیزم بدی که ممنون میشم من لیست شلوغ نمیخوام معمولا لیست بقیرو با نیازام تطبیق میدم ببینم چی می ...

می‌فرستم برات بعدا،میگم سفید ی اشکال هم داره باید خیلی تمیز باشی،من زن داداشم اون یکی ۱۰سالع سفید داره اصلا زرد نشده ولی خب تغییر رنگ تا حدودی داره اگر دلت نیست تا زود ب وقت عوض کن 

ولی اگر برنج پختن برات راحته هزینه الکی نکن فقط قابلمه بگیر من برنجمو خوب در نمیترم ولی خورشتم خوبه

نه خوب درمیارم حتی پلوهای مخلوط

بابامم میگه ممکنه زیاد استفاده نکنی ولی من جذب منوهای ۱۰ یا ۱۲ کارش شدم که ماست پاستا اینا میشه پخت

اره عزیزم بدی که ممنون میشم من لیست شلوغ نمیخوام معمولا لیست بقیرو با نیازام تطبیق میدم ببینم چی می ...

منم چیزای که لازم نبود نگرفتم به جا همزن برقی و اینا یه غذا ساز ۶۳ کار گرفتم که خمیر زن داره  همزن داره سالاد ساز داره  خیلی به کاره  غذا ساز واقعا یه خوبشو بگیر دیگه چند تا تیکه  نگیر به نظرم باز هرچی خودت دوستداری  ایشالله که با دل خوش استفاده کنی🌹

وااااای من برعکس عاشق سیلورم  نه سفید تو مناطق شمالی مخصوصا زود زرد میشه  بعد یه مدت توو ت ...

ما شهرستانیم آلودگی نداریم یا هوا شرجی،فقط باید دقت کنم ب تمیزی وسایلم 

نه خوب درمیارم حتی پلوهای مخلوط بابامم میگه ممکنه زیاد استفاده نکنی ولی من جذب منوهای ۱۰ یا ۱۲ کارش ...

ببین واقعا اون مواردش خیلی کاربرد نداره  ولی دوستداری بگیر شاید سالی یه بارم استفاده نشه من به نظرم پول اونو بزار روو چیزا توو چشم تر مثل مبل و ایناا 🌹

منم چیزای که لازم نبود نگرفتم به جا همزن برقی و اینا یه غذا ساز ۶۳ کار گرفتم که خمیر زن داره & ...

عزیزم ببخشید ولی من تحقیق کردم از این بابت ک چند کاره ها جا کم اشغال میکنن خوبه ولی از این بابت اگر خراب بشه چون تا وسیله از دست میدی خوب نیست و خیلی ضرر داره 

از منم سفید ،چرا اعصاب خوردی تازه سفیدی همه دکور و خونه میاد از مد نمیفته ،خونه رو دلباز می‌کنه &nb ...

من خیلی دوس داشتم ولی اگه یادت باشه گفتم من فعلا اومدم یچیزایی که هم کاراییش خوبن هم ایرانی و خدمات پس از فروششون قویه بخرم که ناخواسته همه سفید دراومد میتونسم برندای دیگم بردارم ایرانی یا خارجی ضعیفتر رنگ دلخواه بخرم ولی نظراتو میخوندم نصف نصف راضی بودن

ولی وسایلم جمع شد اینا راضیم خودمونم سفید داریم ولی از حرف بعضیامیترسم میگن زرد میشن اما میگم شاید استفاده هم مهمه یا سلیقه تو نگهداری

من خیلی دوس داشتم ولی اگه یادت باشه گفتم من فعلا اومدم یچیزایی که هم کاراییش خوبن هم ایرانی و خدمات ...

من زن برادر بزرگم گفت نترس خودت تمیز باش حله بعدش بخدا خونت قشنگ میشهدلباز ،الانم ک نمیدونی دکور آشپزخونه چطوری یا کی میخای استفاده کنی