2777
2789
عنوان

اومدم قهر

208 بازدید | 30 پست

دیشب سر هیچ و پوچ دعوامون شد و به حال مرگ کتک خوردم ' کل بدنم درد میکنه ' دهنم زخم شده😔 منم صبح تمام وسایلمو جمع کردم اومدم خونه بابام

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

انقد اعصابم خورد میشه میشنوم اینارو

اخه به چه حقی این کارو میکنن

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب این یک نوع تحقیر شوهر و آبروریزی برای خانوادش هست

کاش مشکلتو به پدرمادرش میگفتی و بی صدا و خاموش حل میکردی(اگر قصد طلاق جدی نداری)

چون به خانوادت بگی احساساتی میشن و ممکنه زندگیتون به جاهای باریک بکشه

الهی عزیزم دعواتون‌سر چی بوده؟

منم قبلا سر هیچ و پوچ با شوهرم دعوام‌میشد میزد وسایل خونه رو ناکار میکرد دسته مبل رو شکست و میز و عسلی ها رو کوبید زمین از اون‌موقع زیاد کش نمیدم چون هم وسایلام خراب میشن هم متنفر میشم از پدر بچم 

چاره نیس 

خب این یک نوع تحقیر شوهر و آبروریزی برای خانوادش هست کاش مشکلتو به پدرمادرش میگفتی و بی صدا و خاموش ...

اگه پدر و مادر درستی بالا سرش بود که اینجوری بار نمیومد

الهی عزیزم دعواتون‌سر چی بوده؟ منم قبلا سر هیچ و پوچ با شوهرم دعوام‌میشد میزد وسایل خونه رو ناکار م ...

سر شارژر😐😔 زد شارژرمو خراب کرد گفتم چرا خراب کردی گفت دلم میخواد

عه وا خب مگه یه زن زورش به یه مرد گنده میرسه؟؟🥺🥺

خب تهدیدش میکردی داداش نداری ؟؟ بگو خشتکشو گردنش گره بزنن 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
اگه پدر و مادر درستی بالا سرش بود که اینجوری بار نمیومد

نه عزیزم هر بچه ای هرجور دراومد نباید به پدرمادرش نسبت داد و به اونا توهین کرد.

تو بگو

اگر دیدی درکت نکردن و منطقی با موضوع برخورد نکردن بعد برو سراغ مشاور نه خانواده که یک کلاغ چهل کلاغ بشه

من خودم زیر مشکلات زندگیم‌بمیرمم نمیزارم فامیل بفهمن و آبروم بره و زندگیم پخش مردم بشه نه خودم میگم نه اجازه میدم وارد حریم شخصیم بشن...

خب این یک نوع تحقیر شوهر و آبروریزی برای خانوادش هست کاش مشکلتو به پدرمادرش میگفتی و بی صدا و خاموش ...

منم موافقم‌باهات 

اگه قصد طلاق نداری نباید همه‌چیز زندگیتو بگی و اونو از چشم خانوادت بندازی چون بعدا تلاش زیادی باید کرد که قلب هارو نرم کرد هرچند مثل قبل نمیشه هرگز