2777
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
سر شارژر😐😔 زد شارژرمو خراب کرد گفتم چرا خراب کردی گفت دلم میخواد

احمق روانی 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
خب تهدیدش میکردی داداش نداری ؟؟ بگو خشتکشو گردنش گره بزنن 

نمیخوام روشون تو روی هم واشه... کلا خجالت میکشم به داداشم زنگ بزنم‌‌.. دروغ چرا اخلاقیات خوب خیلییی داره ولی تو دعوا بعضی وقتا دست به زن داره... البته منم کلیپس پرت کردم زدم تو چشمش محکم🙂🙂

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سر شارژر😐😔 زد شارژرمو خراب کرد گفتم چرا خراب کردی گفت دلم میخواد

گلم ناراحت نشیا اون گفتنی خوب کردم میگفتی به درک خودت میخری دیگه به خودت ضرر زدی بعدش دیگه جواب نمیدادی

نه عزیزم هر بچه ای هرجور دراومد نباید به پدرمادرش نسبت داد و به اونا توهین کرد. تو بگو اگر دیدی در ...

اخه مادر شوهرم از اوناییه که پشت بچش درمیاد و کلا دشمن خونی منه...

منم موافقم‌باهات  اگه قصد طلاق نداری نباید همه‌چیز زندگیتو بگی و اونو از چشم خانوادت بندازی چو ...

دقیقا همینطوره.شاید مشکلی که بین من و شوهرم هست حل بشه و ما عاشق تر از قبل بشیم ولی من پشیمون بشم‌که چرا به خانوادم گفتم و از چشم‌ انداختمش.من اگر شوهرمو پیش همه تعریف کنم و احترامشو بزارم و بالا بگیرمش انگار به خودم احترام گذاشتم،یعنی لایق بودم که چنین شوهر تعریفی گیرم اومده.

حتی بد خانواده شوهرم نباید آدم‌جایی بگه بالاخره همه ادما ایراد دارن هیشکی شش دنگ نیست

گلم ناراحت نشیا اون گفتنی خوب کردم میگفتی به درک خودت میخری دیگه به خودت ضرر زدی بعدش دیگه جواب نمید ...

اخه گوشیم خاموش شد صبحم یه کار خیلی مهم داشتم و شماره طرف خو گوشیم بود و باید شب بهش خبر میدادم.دیدم انقدر بی خیاله و پرو عصبی شدم...

اخه مادر شوهرم از اوناییه که پشت بچش درمیاد و کلا دشمن خونی منه...

خب عزیزم وقتی حق باتوعه میخواد بگه بچم خوب میکنه عین روانیا کتک کاری میکنه؟بگو اگر شکایت کنم پزشک‌قانونی ول نمیکنن پسرتو پس طرفشو نگیر.

پدرشوهرت چی؟

دقیقا همینطوره.شاید مشکلی که بین من و شوهرم هست حل بشه و ما عاشق تر از قبل بشیم ولی من پشیمون بشم‌که ...

منم قبلا یعنی دوران نامزدی اینجوری بودم اینم بگم بیشتر اوقات مقصر من بودم و موقع دعوا همه چیو باز میکردم و تو خونه میگفتم بعدش پشیمون میشدم چون دوسش دارم شوهرمو ازش که بد میگفتن دق میکردم خلاصه بعد عروسی شیوه زندگیم عوض شد الان اون کینه ها نیس دیگه 

دقیقا همینطوره.شاید مشکلی که بین من و شوهرم هست حل بشه و ما عاشق تر از قبل بشیم ولی من پشیمون بشم‌که ...

کاملا موافقم ولی این چیزایی که میگی برا من برعکس صدق میکنه... من جلو مادزشوهرم نباید بذارم از دعواهامون بفهمه... چون روز جشنشه... از طرفیم دیگه نمیتونستم بعد دعوای دیشب بمونم تو خونه و نیاز به تنبیه داشت

خب عزیزم وقتی حق باتوعه میخواد بگه بچم خوب میکنه عین روانیا کتک کاری میکنه؟بگو اگر شکایت کنم پزشک‌قا ...

پدرشوهر ندارم... اره بابا یه بار دعوامون شد اونم بود... میگفت اگه پسرم تو خواب سکته کنه و ... فلانت میکنم

منم قبلا یعنی دوران نامزدی اینجوری بودم اینم بگم بیشتر اوقات مقصر من بودم و موقع دعوا همه چیو باز می ...

اره خب اولش آدم تجربه نداره ولی بعدها درست میشه.

منم همینطور بودم تو نامزدی.

ولی الان اجازه نمیدم پشتش یا توروش چیزی بگن چنان پشتش درمیام که کسی نمیتونه بد بگه یا اراد بگیره.