2777
2789
عنوان

مهندسی پزشکی

17135 بازدید | 43 پست

بچه ها مهندسی پزشکی بر اساس سوابق قبول شدم الان دو دلم ب این رشته خیلی علاقه دارم اما همش میترسم کار گیرم نیاد نهایت بشم ی مهندس بیکار ک بازاریاب تجهیزات پزشکیه....

اگه خوب درس بخونم بنظرتون شغل مناسب هست؟؟کسی از اطرافیانتون این رشته رو نرفته؟

چرا انقد گرفتارع توم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهندسی پزشکی خارج ایران بسیاار شغل پرطرفدار و موفقیه

ولی تو ایران نه ،چون تجهیزات عموما وارداتیه و داخل کشور ساخته نمیشه ، اگه بتونی خودت کارآفرین بشی عالیه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
اگ بتونی ی جایی قبول بشی خیلی دراومد خوبی داره 

مثلا کجاها استخدام میکنن؟؟ من فقط از اسمش خوشم اومده و کلا  درساشم نگاه کردم دوست داشتم اما نمیدونم بجز گرایش بالینی ک تو بیمارستان استخدام داره بقیه کجان

مهندسی پزشکی خارج ایران بسیاار شغل پرطرفدار و موفقیه ولی تو ایران نه ،چون تجهیزات عموما وارداتیه و ...

یعنی اگه خوب درس بخونم میتونم بورسیه بشم خارج؟؟

انشالله ، مقاله و اینا خیلی زیاد بنویس البته دانشگاهتم مهمه که مطرح باشه

میتونم  حقوق یا علوم تربیتیم برم البته بدون کنکور..اما علاقم ب مهندسی پزشکیه اما نمیدونم کار کدوم رشته ها بهتره

میتونم  حقوق یا علوم تربیتیم برم البته بدون کنکور..اما علاقم ب مهندسی پزشکیه اما نمیدونم کار کد ...

حقوق درسش به شدت سخته ، اگه زبون دار باشی تو کادتم موفق میشی

The past can hurt, you can either run from it or learn from it