بچه ها مهندسی پزشکی بر اساس سوابق قبول شدم الان دو دلم ب این رشته خیلی علاقه دارم اما همش میترسم کار گیرم نیاد نهایت بشم ی مهندس بیکار ک بازاریاب تجهیزات پزشکیه....
اگه خوب درس بخونم بنظرتون شغل مناسب هست؟؟کسی از اطرافیانتون این رشته رو نرفته؟
دانشگاه ازاد یکی از شهرستانای تهران ازمایشگاه بیمارستان کارمیکنه
چ خوب خوش بحالش منم میتونستم ازاد اردبیل برم گفتن کار نیس براش
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
اهل اردبیلی؟ نه کار هست اگه به این باشه هیچ رشته ای نباید بری جز پرستاری چون کار نیست
نه عزیزم تبریزم از میکرو بیولوژیو پرستاری خوشم میاد ولی گفتن این کار نداره پرستاری بخون منم دیگه پشت موندم دوباره کنکور بدم پشیمونم
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤