2777
2789
عنوان

تو حاضری؟؟👇👇🔊🔊

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 69 پست
برای خانمای باردار میگم خیلی انرژی منفی دارن شاید بترسن 

چی؟؟؟؟؟

این ازون خرفا بود

خانومای باردار مث اینکه فقط خیانت ببینن بچشون تکون نیخوره

اینارو ببینن بدع؟

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون خداشون میدونن 

ولی این افراد ک میخان اینکارو بکنن اصلا نباید تشکیل خانوادا بدن 

ک. این دوتا طفل معصوم بی پدر بزرگ بشن اونم تو این دوره 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

من فاتحه و صلوات هدیه میدم😍😍😍

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
اره راست میگی اینجا باید فقط تاپیک خیانت و مادرشوهر و خودکشی و... زد  دردناکه

چهارتا بزن اسم شهیدوشهادت بزن ببین چه جوری میریزن سرت،حالا بگو،آزادی،مهاجرت،خیانت،دوست پسر برات پربازدید میشه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
بیا بزن من رو خب گفتم گناه دارن میترسن یه وقت 

ببین مردم شب تا صب نفرین میکنن چنیرو که باعث اومدن کرونا شدن کسی نتونست جلو ورود ویروسو بگیره

پس ببین داعش و اینا بخاطر وجود چ کسایی نیومده تو کشور 

که زنای کشورمون راست راست زندگی کنن  و امنیت داشته باشن

نه اینکه مث سوزریه و یمن زیر دسته.........

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
خودشون خداشون میدونن  ولی این افراد ک میخان اینکارو بکنن اصلا نباید تشکیل خانوادا بدن  ک ...

مگه وقتی تشکیل زندگی دادن میدونستن قرار برن جنگ با داعش؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

گناه این بچه ها چیه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

خیر✋

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چهارتا بزن اسم شهیدوشهادت بزن ببین چه جوری میریزن سرت،حالا بگو،آزادی،مهاجرت،خیانت،دوست پسر برات پربا ...

دقیقااا

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
چی؟؟؟؟؟ این ازون خرفا بود خانومای باردار مث اینکه فقط خیانت ببینن بچشون تکون نیخوره اینارو ببینن ...

عزیزم خب عکس جسد کفن شده خیلی وحشتناک 

ادم باردارم نباش یجوری میش 

حالا عکس اون فرد یا تابوتش موردی نداره

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خودشون خداشون میدونن  ولی این افراد ک میخان اینکارو بکنن اصلا نباید تشکیل خانوادا بدن  ک ...

فرزند شهید بودن افتخار میخاد که نصیی هرکی نمیشع

عزیزم خب عکس جسد کفن شده خیلی وحشتناک  ادم باردارم نباش یجوری میش  حالا عکس اون فرد یا ت ...

ن عزیزم اون خانوم با شیرازه مطلب مخالف بود

فرزند شهید بودن افتخار میخاد که نصیی هرکی نمیشع

مواافقم