2777
2789
عنوان

تو حاضری؟؟👇👇🔊🔊

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 69 پست
داعش اگه شنیده باشی یه پدیده نو ظهور بوده...این شهیدای عزیز هم کارشون تو سپاه بوده..و مسلما هر وقت ج ...

خب اگ سپاهی ان باید برن ک هیچی ولی کسی ک دل بخاه میره منظورم 

واقعا افتخار بزرگی چنین افرادی هموطنمون هستن ک بخاطر دفاع از دین و جان مردمشون اینجوری فداکاری میکنن. 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
عزیزم من خب این با این کار داره خیلی راحت سرنوشتشو رقم میزن  اصلا خیلی ها قصدشون شهادت  ...

خب همون قصد شهادتم که میگی؛ وقت و زمانشو که نمیدونن..الان حاج قاسم یا سردار همدانی که شهید شدن، بالای 60 سال سن داشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم حتما حتما🌹🌹

حتما به پهلدت ببندی

900 زن با این نسخه درقدیم باردار شدن

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
حتما به پهلدت ببندی 900 زن با این نسخه درقدیم باردار شدن

همش باید بسته باشه؟؟

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
خب همون قصد شهادتم که میگی؛ وقت و زمانشو که نمیدونن..الان حاج قاسم یا سردار همدانی که شهید شدن، بالا ...

من ب شخصه کسی ک در راه خدا یا دفاع از مردم بجنگ و شهید میبینم 

الان من کاری ب حاج قاسم ندارم ایشون ک تو جنگ شهید نشدن 

من افرادی ک دل ب خداهی میرن جنگ و میگم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
همش باید بسته باشه؟؟

در طول روز ببند باز باز کن

ببین یه شال سر باز کن توش یزار 

بعد ببند دور کمرت خیلی ارام نه محکم...

سوره مریمم هفته ای یبار بخون

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
خب اگ سپاهی ان باید برن ک هیچی ولی کسی ک دل بخاه میره منظورم  واقعا افتخار بزرگی چنین افرادی ه ...

دوست همسرم همرزم همین شهدای خانطومان بودن..وقتی دوستاشون شهید میشن ایشون میگم من روی برگشت به شهر و نداشتم از خودم خجالت میکشم که چرا من شهید نشدم..از قضا همین آقا ساک آقای حاجی زاده رو هم میبره خدمت خانوادشون 

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
در طول روز ببند باز باز کن ببین یه شال سر باز کن توش یزار  بعد ببند دور کمرت خیلی ارام نه محک ...

پناه بر خدا..

من ب شخصه کسی ک در راه خدا یا دفاع از مردم بجنگ و شهید میبینم  الان من کاری ب حاج قاسم ندارم ا ...

جالبه سربازاشونو شهید می دونید،فرمانده رو نه...البته که شهادت دونستن مرگ افراد دست ما نیست...

خدا همه مونو عاقبت بخیر کنه