2777
2789
عنوان

همش قهر و دعوا

329 بازدید | 47 پست

سلام دوستان، واقعا نمیدونم مشکل از منه یا اون، دائم دعوامونه همش بحثمونه هرچقدر کوتاه میام بدتر میکنه مثلا میگه یادته دو ماه پیش فلان حرفو بهم زدی ، یا وقتی حالمون خوبه یه دفعه میگه تو میخوای خیانت کنی تو منو دوس نداری و.....سر بعضی چیزا بهونه میگرفت منم دیگه تکرار نکردم اما بهونه ها بیشتر میشه واقعا نمیدونم چشه نکنه خودم مشکل دارم نمیدونم ، دوست دارم با کسی درد و دل کنم 

من مشکل شوهرتو دارم😔😔😔😔لطفا باهاش خوب رفتار کن 

من مشکل رنجش دارم بخون تو گوگل روانشناسی بخون 

منم حتی وقتایی ک خوشحالیم یا حرفای قدیمش میوفتم ناراحت میشم بحث پیش میاد

روله ی کوردم 🙃😍👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه این که عین شوهر منه😂😂😂😂😂

واقعا چشونه🤔🤔انقدر فکر میکنم پیش خودم میگم واقعا الان چیشد ؟بعد میره تو خودش بعد بی محلش که میکنم میاد قربون صدقه میره و منت کشی، بعد یکساعت بعد دوباره خودش قهر میکنه 

من مشکل شوهرتو دارم😔😔😔😔لطفا باهاش خوب رفتار کن  من مشکل رنجش دارم بخون تو گوگل روانشناسی ب ...

خب اخه ادمم یه صبری داره امروز انقد اعصابم خورد شد که داشتیم خدافظی میکردیم اصن جوابشو ندادم فقط گفتم وای برو پی کارت 

قبرستون کهنه میشکافع

یعنی انقدر هم درکش میکنم ، اصن هیچوقت سرزنشش نمیکنم هیچوقت اذیتش نمیکنم هر چی دوس داره باهام درد و دل میکنه اما یهو میره تو فکر میگه حس میکنم میخوای توطئه کنی علیهم😐😐😐😐😐😐😐

واقعا چشونه🤔🤔انقدر فکر میکنم پیش خودم میگم واقعا الان چیشد ؟بعد میره تو خودش بعد بی محلش که میکنم ...

نمیدونم منم عصر کلی باشوهرم شنگول کلی حرفای خوب زدیم شب حالمو گرفت باگریه خوابیدم عین روانیاس

یعنی انقدر هم درکش میکنم ، اصن هیچوقت سرزنشش نمیکنم هیچوقت اذیتش نمیکنم هر چی دوس داره باهام درد و د ...

ای خدا 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

یعنی انقدر هم درکش میکنم ، اصن هیچوقت سرزنشش نمیکنم هیچوقت اذیتش نمیکنم هر چی دوس داره باهام درد و د ...

قطعا بیماری رنجش داره

لطفاااا تو گوگل بخون دربارش بعدم سعی کن درمان بشه 

روله ی کوردم 🙃😍👍
نمیدونم منم عصر کلی باشوهرم شنگول کلی حرفای خوب زدیم شب حالمو گرفت باگریه خوابیدم عین روانیاس

من که خیلی تلاش کردم اوضاع اینطوری نباشه اما دیگ میخوام بیخیال باشم