2777
2789
نکن حیفه، واسه بچه طلاس هر دقیقه اون تو بمونه... من که سزارینی بودم دکترم گفت دردت که شروع شد بیا! ...

آخه الان دیگه کامله .خسته شدم از درد .میخوام دیگه درد زایمانم بگیره بدنیا بیاد دوست دارم زودتر بغلش کنم و ببینمش دیگه طاقت ندارم

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
آخه الان دیگه کامله .خسته شدم از درد .میخوام دیگه درد زایمانم بگیره بدنیا بیاد دوست دارم زودتر بغلش ...

اگه کامل باشه که خودش میاد!

۳۸ هفته حتی به سزارینی ها آمپول دگزا میدن واسه ریه بچه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره دقیقا بزار ریه هاش کامل بشه..منم سزارینی بودم ۳۹ هفته دوروز عمل شدم چ عجله ایه حالا میاد انقد اذ ...

😂😂😂😂آخه خییلی دلم میخواد ببینمش تحملم تموم شده 

والا من تا یه هفته نه روز خوابیدم نه شب 😭 هرچی درد داشتم...باقی شو خانوم جیغ میزد! 😅

خیلی بده تا یه ماه اصن آدم نمیدونه خودشو جنع کنه یا بچه رو 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
😂😂😂😂آخه خییلی دلم میخواد ببینمش تحملم تموم شده 

خب اینو بگو 🤣🤣۹ ماه صبر کردی این ۱۵ روزم روش حتی شاید یه هفته...از این به بعد انقد میبینیش دیوونت میکنه

خیلی بده تا یه ماه اصن آدم نمیدونه خودشو جنع کنه یا بچه رو 

آره 😢 باز سزارین همون درد بخیه قوز بالا قوز

من به مسکن و شیاف حساسیت دارم فشارم میفتاد و بدتر دل درد میشدم

استفاده نکردم اصلا! خیلی سخت بود

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب اینو بگو 🤣🤣۹ ماه صبر کردی این ۱۵ روزم روش حتی شاید یه هفته...از این به بعد انقد میبینیش دیوونت ...

من عاشق بچه ام هم خودم هم شوهرم هر لحظه منتطریم دردم بگیره بدنیا بیاد 

واقعا .آخه از دکتر پرسیدم گفت ۳۷ هفته کامله  

میگن ۳۷ به بعد اگهههه دنیا بیاد نگران نباشید کامله! 😊

نگفتن که ۳۷ به بعد دنیاش آوردین هم اشکالی نداره😄

من خودم ۳۷ دنیا اومدم، ولی مامانم میگه ۹ صبح دردم شروع شده ۱۲ ظهر بغلم بودی

میگن ۳۷ به بعد اگهههه دنیا بیاد نگران نباشید کامله! 😊 نگفتن که ۳۷ به بعد دنیاش آوردین هم اشکالی ند ...

فعلا که دردم زیاد زیاد نیست ولی شبا انقد اذیت دارم خسته شدم

وزنش تقریبا ۳ کیلوعه .

دوست من دقیقا عین شما عجول بود انقد رفت معاینه تو 38 هفته بدنش تحریک شد و زایمان کرد من کلی بهش گفتم نکن این کارو.بچه من دوسه هفته بعدش دنیا اومد حالا دوستم دوسال حرص وزن بچشو میخوره و هی با بچه من مقایسش میکنه.بخاطر بچت میگم عزیزم چون هر دقیقه تو هفته ها و روزهای آخر کلی ارزش داره واسه رشد بچه

آره 😢 باز سزارین همون درد بخیه قوز بالا قوز من به مسکن و شیاف حساسیت دارم فشارم میفتاد و بدتر دل د ...

وای چ بد...یه ساعت از وقت شیاف میگذره دردا میان ...حالا من از عوارض آمپول بی حسی سردرد شدید گرفتم یعنی ده روز اصلا نمیتونستم بشینم واقعا وحشتناک بود عمل و بخیه انقد درد نداش با این سردرد مردم و زنده شدم ۵تا سرم و ۵تا آمپول دگزا زدن تا بهتر شدم تا یه ماه همش مس‌کن میخوردم

دوست من دقیقا عین شما عجول بود انقد رفت معاینه تو 38 هفته بدنش تحریک شد و زایمان کرد من کلی بهش گفتم ...

واقعا یعنی انقد تاثیر داره؟پس دیگه عجله نمیکنم صبر میکنم دخملم خودش بیاد