2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیاده روی

چیز میز نخور درد کاذب میگیری اذیت میشی!

باید وقتش شده باشه که راحت زایمان کنی

.

هروقت درد و انقباضت شروع شد اینا خوبه:

آناناس، جوشونده تخم شوید با نبات، روغن کرچک ، خرما و....

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
هفته چندی؟بزار 40 بشی اگه دنیا نیومد برو معاینت کنن تحریک میشه بدنت باز میشه

نزدیک ۳۸ .پیاده روی میکنم پله میرم .گل گاو زبون میخورم ولی دردم زیادتر نمیشه 

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
نه ولی دیگه خسته شدم نزدیک ۳۸ هفته ام میخوام دردم بگیره

حالا مونده یه هفته رم صب کن آخر ۳۹ زیاد راه برو و حتی بپر😁و اینکه نزدیکی داشته باش...

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

عزیزم من سه تا زایمان داشتم واسه هیچ کدومم درد نداشتم کلی هم پیاده روی ولی انگار ن انگار فیزیک بدنم متاسفانه اینطورهو هر سه رو هفته 41 به طور امپول فشار دنیا اومدن ماما خصئصی داشتم بستریم کرد و چهارساعته زایمان کردم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
نه ولی دیگه خسته شدم نزدیک ۳۸ هفته ام میخوام دردم بگیره

نکن حیفه، واسه بچه طلاس هر دقیقه اون تو بمونه...

من که سزارینی بودم دکترم گفت دردت که شروع شد بیا! ۳۹ هفته کامل بودم رفتم نامه بستری داد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
حالا مونده یه هفته رم صب کن آخر ۳۹ زیاد راه برو و حتی بپر😁و اینکه نزدیکی داشته باش...

شبا دردم خیلی زیاده نمیتونم تکون بخورم آخراش خیییلی سخته .نزدیکی ام دارم ولی نمیدونم چرا دردم بیشتر نمیشه

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
نکن حیفه، واسه بچه طلاس هر دقیقه اون تو بمونه... من که سزارینی بودم دکترم گفت دردت که شروع شد بیا! ...

اره دقیقا بزار ریه هاش کامل بشه..منم سزارینی بودم ۳۹ هفته دوروز عمل شدم چ عجله ایه حالا میاد انقد اذیت میکنه میگی همون بهتر حامله بودم دردسرش کمتر بود 🤣🤣🤣

نزدیک ۳۸ .پیاده روی میکنم پله میرم .گل گاو زبون میخورم ولی دردم زیادتر نمیشه 

حالا مونده دوهفته عزیزم.اسمش زایمان طبیعیه باید بزاری به وقتش.میخوای بچه ریزه میزه داشته باشی بعدش هی غصه بخوری و خرج وزنش کنی؟من پسرم 42هفته و دخترم 41هفته دنیا اومدن.تازه با تحریک معاینه .صبور باش عزیزم

شبا دردم خیلی زیاده نمیتونم تکون بخورم آخراش خیییلی سخته .نزدیکی ام دارم ولی نمیدونم چرا دردم بیشتر ...

ب وقتت مونده واس همین..زوده حالا دو هفته ام دوهفتس حالا منتظر باش

اره دقیقا بزار ریه هاش کامل بشه..منم سزارینی بودم ۳۹ هفته دوروز عمل شدم چ عجله ایه حالا میاد انقد اذ ...

والا من تا یه هفته نه روز خوابیدم نه شب 😭 هرچی درد داشتم...باقی شو خانوم جیغ میزد! 😅

2790
2823
2791
2779
2792