راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم من سه تا زایمان داشتم واسه هیچ کدومم درد نداشتم کلی هم پیاده روی ولی انگار ن انگار فیزیک بدنم متاسفانه اینطورهو هر سه رو هفته 41 به طور امپول فشار دنیا اومدن ماما خصئصی داشتم بستریم کرد و چهارساعته زایمان کردم
نه ولی دیگه خسته شدم نزدیک ۳۸ هفته ام میخوام دردم بگیره
نکن حیفه، واسه بچه طلاس هر دقیقه اون تو بمونه...
من که سزارینی بودم دکترم گفت دردت که شروع شد بیا! ۳۹ هفته کامل بودم رفتم نامه بستری داد
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نزدیک ۳۸ .پیاده روی میکنم پله میرم .گل گاو زبون میخورم ولی دردم زیادتر نمیشه
حالا مونده دوهفته عزیزم.اسمش زایمان طبیعیه باید بزاری به وقتش.میخوای بچه ریزه میزه داشته باشی بعدش هی غصه بخوری و خرج وزنش کنی؟من پسرم 42هفته و دخترم 41هفته دنیا اومدن.تازه با تحریک معاینه .صبور باش عزیزم
اره دقیقا بزار ریه هاش کامل بشه..منم سزارینی بودم ۳۹ هفته دوروز عمل شدم چ عجله ایه حالا میاد انقد اذ ...
والا من تا یه هفته نه روز خوابیدم نه شب 😭 هرچی درد داشتم...باقی شو خانوم جیغ میزد! 😅