2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 87 پست
خب حق داری پس    

نههخهههه نمیگم شمال ک.بخدا حاضرم دورترین نقطه دنیا اصن تو بیابون بی اب و علف باهاش زندگی کنم ولی نرم شهرشون.اونجا برام از جهنم بدتره😭😭😭😭

بحث نکنم پس چیکار کنم.یه راه حل بزارین جلوم.بخدا از دیشب تیک گرفتم مدام پلکم میپره.هاج و واج موندم

با پدرت صحبت کن نه همسرت

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههخهههه نمیگم شمال ک.بخدا حاضرم دورترین نقطه دنیا اصن تو بیابون بی اب و علف باهاش زندگی کنم ولی نرم ...

باهاشون رابطه نداشته باش خب تو خونشون که نیستی تو شهرشونی...

یا برو مشهد زندگی که

همیشه همینطور نمی ماند
اونم کاری نمیکنه.همش میزنه تو سرم ک خودت انتخاب کردی خودتم مشکلاتتو حل کن

عیبی نداره به جون بخر

شاید جلو روت سرزنشت کنه ولی بلاخره جلو شوهرت پشتت در میاد

من بودم که به هیچ وجه نمیرفتم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اوه اوه کاشمر داغونه خانواده شوهرت کاشمری هستن؟ اصلا از شمال چرا اونجا واسه ازدواج

اره کاشمرین.خودم شیرازی ام.خدا زده پس کلم.شوهرم ۷ساله شماله.ب من ک رسید اسمون تپید.یکی نیس بگه چطور تو ۷سال خوب پول دراوردی حالا ک ب من رسیده شهر خودت بهتره؟

باهاشون رابطه نداشته باش خب تو خونشون که نیستی تو شهرشونی... یا برو مشهد زندگی که

بهش گفتم مشهد میگه فعلا بریم کاشمر یکم پول بیاد دستم یکی دو سال دیگه بریم مشهد.ولی میدونم بره کاشمر دیگه تکون نمیخوره.بعدشم مگ میشه ارتباط نداشته باشیم؟اونم خونواده فضولی مث اینا.

این همون عشقته که به خاطرش آبروی پدرو مادرتو بردی؟ قصدم سرزنش نیست ولی می‌خوام به اوناییکه داستان زندگی و شرح لحظه لحظه فرارتو خوندن بگم هیچ پسری ،هیچ عشقی ،ارزش ناراحت کردن پدرو مادرو نداره.میبینی با چه پر رویی میگه به سلامت؟ 😪

کاشمر که اصلا کار نیست اونجا همه باغ انگور دارن فقط

چرا این با رفیقش میخاد کار کنه.اون چن ساله داره کار میکنه کارش گرفته شوهرمم زده ب سرش ک بره پیش اون کار کنه.اگه بدونم کدوم سگی مخشو زده بخدا زندگیشو جهنم میکنم

بهش گفتم مشهد میگه فعلا بریم کاشمر یکم پول بیاد دستم یکی دو سال دیگه بریم مشهد.ولی میدونم بره کاشمر ...

ریشه ای حلش کن پی

برو مشاور بهتون راه حل بده و اگه زندگیتون مهمه هرچی اون گفت عملی کنید و بپذیرید..الان تازه نامزدین اگه الان نتونید حل کنید مشکلاتتون رو تو زندگی اذیت میشی

همیشه همینطور نمی ماند