سلام.بچه ها بگین چیکار کنم😭😭تازه اول زندگیمه.قبل ازدواج ب شوهرم گفتم هرجایی باهات زندگی میکنم به جز شهر شما اونم قبول کرد.ولی ننیدونم کی زیر گوشش خونده ک جدیدا حرفش عوض شده.دیشب گف بریم شهر خودم زندگی کنیم.بخدا من اونجا ارامش ندارم.چیکارکنم منصرف شع😭😭😭😭
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
خب چیکار کنم.اصلا ب حرف من کاری نداره.میگه من هر جا بیشتر پول دربیارم میرم.اصلا کاری نداره ک من اونج ...
۱وظیفشه به حرف شریک زندگیش گوش که و به خواستش احترام بزاره ۲ اگر اینطوری نیست پس ادم اشتباهیو انتخاب کردی ۳ ارامش مهم تر از پوله
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
هر چی یکی ب دو کردم فایده نداشت.از دیشب حتی اب هم نخوردم فقط دارم زار میزنم نمیدونم چیکار کنم.همش زیر سر دور و وریاشه.اینقد تو گوشش خوندن ک میگه بریم اونجا😭😭😭😭😭