2777
2789
عنوان

گوشت بوقلمون خور ها بیاین😂😂😂

38921 بازدید | 56 پست

برای اولین بار دلمو زدم ب دریا و یه سینه بوقلمون خریدم

تاحالا ب جز گوشت گوسفند وگوساله و مرغ ب گوشتای دیگ حتی فکر هم نمیکردم چون حس میکنم بو گند میدن یا بد مزه ان اما چون دکتر گفت برام خوبه مجبور شدم بخرم 

گوشت بوقلمون بد مزه اس؟ چ مزه ایه؟ مرغ خوشمزه تره یااون؟ 

با بالش چ کار میکنن🤮

حالا باهاش چی درست گنم

ممنون میشم جوابمو با صبوری بدین

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

هر چی میپزی و هر کار میکنی فقط ابپز نخور خودشو حتما سرخ کن کامل پیازم فراوون تو غذات بریز

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرخ کردشو می تونی کباب تابه ای درست کنی یا با گوشت مخلوط کنی تو ماکارونی خوشمزه میشه فقط خوب باید مزه دارش کنی چون بی مزست

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

من خوشم نمیاد

بوقلمون یه چیزیه بین مرغ و گوشت گوسفند

البته من کلا گوشت قرمزم نمیخورم مگر به صورت کبابی

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

منم مثل شما بودم اما گوشت بوقلمو خیلی اتفاقا از گوشت مرغ حوشمزه تره.میشه باهاش همه چیز درست کنی چه سوالی .سوپ .خورشت مرغ.بیشتر به نظرمن شبیه گوشت گوسفنده تا مرغ مزه اش یه کوچولو.

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
چرا رون نگرفتی ؟رونش خوشمزه تره 

حس میکنم بو میده 

عوق

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم