2777
2789
خوابت تعریف کن شاید بتونم تعبیر کنم

عزراییلو تو لباس خفاش دیدم،اما تو آسمون

و خودم مدام سوره توحید و حمدو میخوندم.

تازه جنینمو از دست دادم اما تو خواب همچنان فکر میکردم باردارم.

مادربزرگم مدام گریه میکرد، و از مامان خودم تو خواب میترسیدم که بمن و بچم آسیبی برسونه.

از خواب پاشدم ساعت ۳.۲۰ دقیقه شب بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوابت اشفتس بخاطر اول ماهه تعبیر خاصی نداره نگران نباش و صدقه بده

ایشالاه که اصن تعبیر نداشته باشه،انقد وحشت کرده بودم که دست و پاهام انقد بیحس شده بودن که همسرم ماساژ داد تونستم تکون بدم.😞😞😞

ایشالاه که اصن تعبیر نداشته باشه،انقد وحشت کرده بودم که دست و پاهام انقد بیحس شده بودن که همسرم ماسا ...

شرایط روحیت الان بده حق داری خودتو حسابی تقویت کن مراقب سلامتیت باش

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
لطفا خواب منم تعبیر کن: خواب دیدم موقع خروج از درب خانه ایی (خانه غریبه) هستم که سگی مانع ورود یه گ ...

در اطرافیان شما کسانی هستند که احتمالا بشما حسن نیت ندارن و یه خبر چینی منجر به نزاعی بین شما میشه ..فکر میکنم  مشکل حل نشده ای دارین که شمارو مظطرب کرده جای نگرانی نیس قابل حله با دیگران همدردی کنید و مشکل بقیه رو مشکل خودتون بدانید مراقب سرمایه گذاری کزدنتون هم باشید به هرکسی اعتماد نکنید

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
در اطرافیان شما کسانی هستند که احتمالا بشما حسن نیت ندارن و یه خبر چینی منجر به نزاعی بین شما میشه . ...

عزیزم درخواست دوستی بدم خواب منو هم تعبیر میکنی لطفا؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50