2777
2789
عنوان

نازایی 😭😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 77 پست
۳ساله عزیزم😔

بیخیال بابا حالا بچه‌هم خیلی خاص چیزی نیس 😒منو شوهرم بیاریم فقططط به خاطر خدا میاریمش

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آمپولا و مراحلی که برای آی وی اف انجام دادی رو بدنت چه تاثیری داشت؟ اذیت نشدی؟ منم شاید آی وی اف کنم ، اما میترسم بدن آدم بهم بریزه و دیگه اون آدم سابق نشم

در جستجوی نی نی🐣
عمل باز شدم چسبندگی ها برداشتن دوباره برگشت چون اندومتریوز لعنتی فقط بابارداری بهبود پیدا میکنه

اینو از کجا شنیدی عزیزم؟ راسته یعنی؟ پس چرا بعضیا که بچه دارن این کیست رو دارن؟

بیمه کمک رسان چیه؟

شوهرم تو شرکت هست هم بیمه تکمیلی داریم ویه نوع بیمه هست به اسم کمک رسان که شرکتشون ساپورت میکنه پانکچرمیشد ۳۵۰۰ من کمک رسان داشتم شد ۶۰۰

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
عمل باز شدم چسبندگی ها برداشتن دوباره برگشت چون اندومتریوز لعنتی فقط بابارداری بهبود پیدا میکنه

ازمايش هورمون دادين؟ دارو برا اندومتريوز ندادن؟  اين دكترا فقط بلدن عمل كنن منم دوسال درگير كيست تخمدان هستم يكبار عمل كردم ولي بازم درمياد الان دارم دارو گياهي ميخورم

خب نگفتن لاپاراسکوپی بشین کجاست مطبشون

زنان زایمان نیست سونوگرافی تخصصی آندومتریوز هست سعادت آباده معروفه از همه ی استان ها میان پیشش چون فقط تو ایرانی سونوی تخصصی ایشونه

هفته ی بعد وقت دکتر دارم ببینم چی تشخیص میده