2777
2789
عنوان

نازایی 😭😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 77 پست
زنان زایمان نیست سونوگرافی تخصصی آندومتریوز هست سعادت آباده معروفه از همه ی استان ها میان پیشش چون ف ...

من چه طوری باید وقت بگیرم عزیزم؟؟؟

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نمک زندگیه من خیلی تنهام 

عزیزم دلایل بچه آوردنت اینه:)

یک انسان به هستی اضافه میکنی 

که تنها نباشی؟!

خودخواهانه نیست همون بچه یک روزی بازم میره اون وقت چی...

به نظرم قبل از درمان دلت رو با این امر فرزند آوری صاف کن...

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!
ازمايش هورمون دادين؟ دارو برا اندومتريوز ندادن؟  اين دكترا فقط بلدن عمل كنن منم دوسال درگير كيس ...

متاسفانه کیست توشکمم ترکیدوعمل باز شدم

اره عزیزم بیمارستان مادر خیلی هزینه ها مناسبن

کارشون کیفیتم داره؟ در مورد آمپولا هم پرسیدم لطفا جواب بده، مراحل آی وی اف به بدن خانوم آسیب نمیزنه؟ رو هورمونا و بدنت تاثیر منفی نداره؟ من نگرانشم

در جستجوی نی نی🐣
متاسفانه کیست توشکمم ترکیدوعمل باز شدم

خدا خیرشون نده عمل باز چسبندگی ام بیشتر کردچنددوره آمپول دیفرلین ودکاپیکتل زدم و باردارنشدم دوباره برگشت

کارشون کیفیتم داره؟ در مورد آمپولا هم پرسیدم لطفا جواب بده، مراحل آی وی اف به بدن خانوم آسیب نمیزنه؟ ...

اره خیلی ها نتیجه گرفتن یزد و بیمارستان مادر قطب ناباروری ایران هست فقط باید خدا واست بخواد 

کارشون کیفیتم داره؟ در مورد آمپولا هم پرسیدم لطفا جواب بده، مراحل آی وی اف به بدن خانوم آسیب نمیزنه؟ ...

عوارض که دارن ولی وقتی مجبوری کاری نمی تونی بکنی منfshزدم ولی بدنم جواب نداد 

عزیزم دلایل بچه آوردنت اینه:) یک انسان به هستی اضافه میکنی  که تنها نباشی؟! خودخواهانه نیست ...

خب عاشق بچه ام حق طبیعی یه زن مادرشدن هست و به نظرم هیچ دردی بدتر از نازایی برای یه زن وجود نداره

باید به این شماره تو واتس اپ عکس نسخه تو بفرستی 09385266838

بدون نسخه تخصصی هم قبول نمیکنن باید دکترت یا هر دکتر دیگه ای واست بنویسه از خودشون سوال کن دقیق میگن چی بنویسی تو نسخه

اره خیلی ها نتیجه گرفتن یزد و بیمارستان مادر قطب ناباروری ایران هست فقط باید خدا واست بخواد 

من مشکلی ندارم، فعلا درگیر کم تحرکی اسپرم همسرم هستیم ، نزدیک ۸،۹ماهه داره تحت نظر دکتر تقویتط مصرف میکنه اما تغییری نکرده

در جستجوی نی نی🐣