2777
2789
عنوان

نازایی 😭😔😔😔

598 بازدید | 77 پست

سلام خانم ها خوبین من اندومتریوز پیشرفته دارم و دکتر گفته ای وی اف ۵مهرتوسیکل ای وی اف رفتم بیمارستان مادر پروفسور کریم زاده متاسفانه آمپول ها به بدنم جواب نداد و موقع پانکچر فقط یه تخمک داشتم که اونم جنین نشد خیلی ناراحتم کیا این اتفاق واسشون افتاده دکتر گفته دفعه بعد باامپول های قوی تر شروع کن میترسم دوباره همین بشه توروخدا بیایین بگین چه کار کنم کارم شده هرروز گریه😭😭😭😭

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندساله ازدواج کردین

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!

اگه بدبین باشی و استرس داشته باشی بیشتر اذیت میشی چون تجربه ثابت کرده ک وقتی بیخیالی بارداری اتفاق میفته 

اینم بگم ک انتظارخیلی سخته وقتی یبار کورتاژ کردم اینو فهمیدم ولی کاری نمیشه کرد فقط باید ب خدا توکل کرد و استرسو گذاشت کنار

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم نگران نباش علم پیشرفت کرده میگن نازایی نداریم همه بچه دار میشن به طریقی منم تازه فهمیدم این کی ...

شما هم بچه ندارین کدوم دکتر تشخیص دادن

چند سال ازدواج کردین؟ مشکل از کدومتوته؟ تاحالا ای یو ای هم انجام دادی؟

مشکل از خودمه همسرم سالمه ای یوای نه انجام ندادم دکتر گفت واست جواب نمیده اصلا

مگه نبايد اول درمان كنن بعد اقدام برا بارداري ؟ 

عمل باز شدم چسبندگی ها برداشتن دوباره برگشت چون اندومتریوز لعنتی فقط بابارداری بهبود پیدا میکنه