2777
2789
عنوان

لطفا اینجوری بچه دار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 30 پست
یبار خانواده عموی شوهر منم اومدن خونمون دخترم اون موقع ۳ سالش بود و دختر مهمونمون ۴ ساله باهم داشتم ...

اینم دقیقا همینطور بود تازه یه پله بالاتر از این.همه ی اسباب بازیای بچمو میگرفت از اتاق بیرونش میکرد میگفت حق نداری تو بازی کنی.همش ماله منه.مامان باباشم عین خیالشون نبود.بچم همش بغض میکرد میومد بغلم گریه میکرد.پسر من خیلی مظلومه.اصلا اهله لجبازی نیست.به هیچ عنوانم بخیل نیست.هرکی میاد خونمون رو اسباب بازیاش حساس نیست

بی فکری ...  البته بچه شما هنوز کوچیکه  هر سنی مشکلات خودش رو داره

آخه این دختر هم سن پسر منم ک بود رفته بودیم خونشون انقد لج بازو جیغ جیغو بود سرشو میکوبوند به سرامیکای آشپزخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم دقیقا همینطور بود تازه یه پله بالاتر از این.همه ی اسباب بازیای بچمو میگرفت از اتاق بیرونش میکرد ...

الهی😰😭بچه😥😥😥😥

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بعد میگن پسر بچه ها شر و شیطون هستند😑😑😑

بخدا من تا زمانی ک این بچه رو ندیدم همش میگفتم بچم چقد شیطونه و مینالیدم ازش.اما الان متوجه میشم ک فقط ورجه وورجش زیاده و اصلا لجبازو بی ادب نیست.خیلی زود حرفمو گوش میکنه و هرچی میگم لج نمیکنه

عزیزم اتفاقا روش تربیتشون خیلی درسته فقط چون برای اطرافیان سخته باید کمتر رفت و آمد کنند تا زمانی که بچه به ثبات برسه. شما هم منع کسی را نکن عزیزم بچت هنوز کوچیکه بچه ۳ساله لجباز میشه. بعضی از بچه ها هم واقعا سخته کنترلشون.

الهی😰😭بچه😥😥😥😥

دلم کباب میشد برای بچم.بیشترم از پدرو مادرش لجم میگرفت ک اصلا به روی خودشون نمیاوردن.دخترشونو گذاشتن تو تاب بچم جوری محکم هولش دادن ک ذوق کنه طناب تاب پاره شد.کوچیکترین عذرخواهی هم نکردن.تازه بچمم ک میرفت تاب سوار بشه خودشونو میزدن به اون راه فقط دخترشون بازی میکرد

دلم کباب میشد برای بچم.بیشترم از پدرو مادرش لجم میگرفت ک اصلا به روی خودشون نمیاوردن.دخترشونو گذاشتن ...

اه کاش میزدیشون

من جای تو عصابم خورد شد😒😭😰

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیزم اتفاقا روش تربیتشون خیلی درسته فقط چون برای اطرافیان سخته باید کمتر رفت و آمد کنند تا زمانی که ...

روش تربیتشون کجاش درسته ؟ منکه نمیگم باید دعواش میکردم.میگم بااااااید عکس العمل نشون میدادن.باید باهاش حرف میزدن.نه اینه هرجوری ک بچه راحته رفتار کنه و اونا بخاطر اینکه بچشون ناراحت نشه به روی خودشون نیارن.درضمن دخترشونو تو اون سنی ک هم سن پسرم بود دیدم.حتی همون موقع هم بیش از حد لوسش میکردن

اه کاش میزدیشون من جای تو عصابم خورد شد😒😭😰

بخدا اصلا از اون بچه حرصم نمیگرفت.فقط دلم میخواست چارتا حرف بار مامان باباش کنم.اگه من جای اونا بودم و اخلاق بچم این بود چندتا اسباب بازی با خودم میاوردم ک بچم چنین رفتاری نداشته باشه.من با اینکه بچم اینجوری نیست.هرجا میرم دوتا از اسباب بازیای مورد علاقشو میبرم ک هم سرگرم باشه هم اگه بچه ی صاحبخونه بهش اسباب بازی نداد هیچکدومشون اذیت نشن

روش تربیتشون کجاش درسته ؟ منکه نمیگم باید دعواش میکردم.میگم بااااااید عکس العمل نشون میدادن.باید باه ...

خوب من از روی این رفتاری که گفتید بهتون گفتم تربیتشون درسته. بچه ۳ساله چون توی اوج لجبازیه باید نسبت به رفتار بدش عکس العمل نشون داده نشه چون قطعا بدتر میکنه. و اینکه درست نیست بچه را جلو بقیه دعوا کرد. اینا همه از لحاظ روانشناسیه. ولی کاملا با لوس کردن بچه مخالفم و میگم باید بچه از همون اول رفتار درست را یاد بگیره

خوب من از روی این رفتاری که گفتید بهتون گفتم تربیتشون درسته. بچه ۳ساله چون توی اوج لجبازیه باید نسبت ...

دقیقا حرف منم همینه.مثلا انتظار داشتم وقتی دخترشون میرفت بچمو از اتاق بیرون میکردو اسباب بازیاشو میگرفت میرفتن خیلی آروم قانعش میکردن ک باید باهم دوست باشینو اون از تو کوچیکتره و باید تو مواظبش باشی و از اینجور حرفا ک بچه قانع بشه.نه اینکه پاشونو بندازن رو پاشونو بگن جلوی دیگران نمیخوام دعوات کنم.این به بچه اطمینان میده ک فعلا هرکاری کنه هیچکس هیچی نمیگه

واقعا درسته من دخترم سه سال و نیمشه.. هیچوقت خونه کسی شلوغ نکرد وسایلشونو دست نزد... حتی اگه ببینه ...

این واقعا بخاطر روش درسته تربیته بچست.درسته رفتار هر بچه ای با بچه ی دیگه متفاوته اما راحت میشه فهمید ک رفتار بچه ها بخاطر تربیته اشتباهه یا بخاطر لجبازی و سنشون

دقیقا حرف منم همینه.مثلا انتظار داشتم وقتی دخترشون میرفت بچمو از اتاق بیرون میکردو اسباب بازیاشو میگ ...

این رفتارشون کاملا اشتباه بوده. و شما باید مداخله میکردید و دختر بچه را دعوا میکردید چون هیچ کس عزیز تر از پسرتون نیست. 

این رفتارشون کاملا اشتباه بوده. و شما باید مداخله میکردید و دختر بچه را دعوا میکردید چون هیچ کس عزیز ...

والا جوری به بچشون احترام میذشتنو صداشون در نمیومد گفتم اگه بخوام چیزی بگم حتما خیلی ناراحت میشن