2777
2789
عنوان

لطفا اینجوری بچه دار نشین

277 بازدید | 30 پست

چرا یه عده بدون اینکه بدونن تربیت ینی چی دوتا دوتا پشت هم بچه میارن ؟ اول خودتون ادب یاد بگیرین بعد بچه دار بشین

دخترعمم اومده بود خونمون دوروز موندن.بچش ۳سالشه دختره بچه ی منم یک سالو نیمشه پسره

رفتارایی از دخترش دیدم ک دهنم باز موند.حالا اون به کنار.تعجبم از پدرو مادرشه ک کوچیکترین اخمی هم به بچشون نمیکردن.ادای روشنفکرارو در نیارین تورو خدا.خونه ی ما آپارتمانیه دخترش میرفت از دستگیره ی در آویزون میشدو یه بند جیغ میزد ک بره بیرون.پسرم از جیغاش به قدری ترسید ک نفسش رفت بینیش کبود شده بود مردم از ترس.ولی مامانش با کمال خونسردی داشت به اون یکی بچش شیر میداد هیچیییییییی نمیگفت.بعد از یه ربع جیغ کشیدن بلند شد دخترشو برد تو اتاق درو بست باهاش حرف زد اومد بیرون.این تازه یه چشمشه.این طرز تربیتو قبول دارین ؟ همشم در برابر رفتارای بد دخترشون یه لبخند میزدنو بهش میگفتن نمیخوام جلوی دیگران چیزی بهت بگم.این دو روز برام عذاب بود تا برن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف حق میدم بت

باور کن من دردتو کشیدم😥

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
نه افراط بچه بترسه و عقده ای بشه نه تفرطی بچه لوس و چندش بشه اندازه خوبه همه چی

اینا جوری با بچشون رفتار میکردن انگار ۲۰سالشه و اگر بهش اخم کنن غرورش جریحه دار میشه.فوق العاده بچشون بیتربیت بود

اوووف حق میدم بت باور کن من دردتو کشیدم😥

آدم دلش نمیخواد دیگه با چنین خانواده ای رفتو آمد کنه.بخدا پسر من با اینکه یک سالو نیمس جوری باهاش حرف میزنیمو تربیتش میکنیم ک مثلا اگه چیزی خطرناک باشه و بگیره دستش به محض اینه میگم بده مامان میاد میذاره تو دستمو میره.اصلا لج نمیکنه جیغ نمیزنه.چون مادرشم تعریف نمیکنم اما واقعا با ادبه.فقط زیادی ورجه وورجه میکنه.اینو ک دیدم تازه فهمیدم بچم خیلی خوبه

بخاطر اینه ک درست تربیت نمیشن عزیزم

ابن هم هست 

ولی بچه با بچه خیلی فرق داره 

من از این بچه های غیر قابل کنترل دیدم 

حتی والدین از پسشون برنمیان 

البته مشکلات روانی هم ممکنه داشته باشن 

بچه تو این سن همینه شدیدا لجباز ... درسته شما اذیت شدی ولی باور کن پدر و مادرش بی تقصیرن  بچه ...

نه عزیزم من کاری با بچه ندارم.پدرو مادرش واقعا خونسرد بودن و از روش تربیتیه بدی استفاده کردن.اینکه مدام تکرار کنی جلوی دیگران نمیخوام چیزی بهت بگم یعنی داری به بچه بها میدی ک اجازه داره هرجور میخواد رفتار کنه چون مطمئنش کردی ک الان توبیخ نمیشه

آدم دلش نمیخواد دیگه با چنین خانواده ای رفتو آمد کنه.بخدا پسر من با اینکه یک سالو نیمس جوری باهاش حر ...

یبار خانواده عموی شوهر منم اومدن خونمون دخترم اون موقع ۳ سالش بود و دختر مهمونمون ۴ ساله باهم داشتم عروسک بازی میکردن 

دختر مهمونمون ب دخترم گفت عروسکو بده ولی دخترم نداد اونم هی جیغ زد گریه کرد بعد سر دخترمون کوبوند ب لبه میز تلویزیونمون

هنوز یادم میاد دلم ریش میشه

اون وقت مامان اون دختره ی کلمه هم حرف نزد فقط گفت"بیا پیش من مامان جون من برات عروسک میخرم"!!!!!!😑😑😑

دخترم زجه میزد یعنی از درد😭

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱