2777
2789
عنوان

بیبی چک

375 بازدید | 32 پست

دوستان من صبح بیبی چک زدم دو خط شد الان رفتم یکی دیگه گرفتم 

بزنم الان یا بذارم فردا صبح؟؟

طاقت ندارم😭😭😭😭😭عععععررررررررررر

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بزن الان بابا. اما بی بی چک 90درصدمطمعنه ای جانم مبارکاباشه

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه مامان شدی دیگ برا منم دعامیکنی

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

مبارکا باشه چند روز از موعد گذشته

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
بزن الان بابا. اما بی بی چک 90درصدمطمعنه ای جانم مبارکاباشه

وااااای باورم نمیشه دارم میمیرم از ...نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
الان گریه خوشحالیه یا ناراحتی؟

ندانم بخداااااااااااع

واقعا نمیدونم خوشحالم‌یا ناراحت فقط دستام میلرزه

مبارکه مامان شدی دیگ برا منم دعامیکنی

چشم عشقم

وااااای باورم نمیشه دارم میمیرم از ...نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

واعزیزم چرا ناراحت من ک دوتا خط شدمردم ازخوشحالی حس خیلی خوبیههه. اما باز بزن بی بی مطمعنه عزیزم نگران هیچی نباش

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
مبارکا باشه چند روز از موعد گذشته

نمیدونم آخه من از موعد پریودم ۱۵روز عقب افتاد بعدش پریود شدم اما خیییییییلی کم ۱۰روزم طول کشید یعنی اگه باشم خطرناکه؟؟

خوش به حالت  من امروز پری شدم 😭😭😭😭😭😭 چقدر ذوق داشتم همش فکر میکردم این ماه باردار میشم

عزیزم لابد صلاحت نیست این ماه من همیشه به این فک میکنم که اگه کاری که از خدا میخوام همون بشه بعد زندگی و آینده و همه چیم خراب شه به خاطر خواسته خودم اونوقت چی!!!!

صلاحتو از خدا بخواه نه خواستتو عشقم

واعزیزم چرا ناراحت من ک دوتا خط شدمردم ازخوشحالی حس خیلی خوبیههه. اما باز بزن بی بی مطمعنه عزیزم نگر ...

وای عاشقت شدم 😍😍😍😍