zahrabm مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 32 پست دوستان من صبح بیبی چک زدم دو خط شد الان رفتم یکی دیگه گرفتم بزنم الان یا بذارم فردا صبح؟؟طاقت ندارم😭😭😭😭😭عععععررررررررررر درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰 1399/07/28 | 11:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_pk عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 810 وای عاشقت شدم 😍😍😍😍 فدای توبشم عزیزمی😍💕💋 (خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
sagharmt عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 940 ندانم بخداااااااااااع واقعا نمیدونم خوشحالمیا ناراحت فقط دستام میلرزه تو همین حس و حالت واسه من و همه خانومای منتظر هم دعا کن چنین حالی رو تجربه کنیمای خدااااااااااااااااا
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 تو همین حس و حالت واسه من و همه خانومای منتظر هم دعا کن چنین حالی رو تجربه کنیم ای خداااااااااااااا ... چششششششم حتما درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
parisima98 عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 672 نمیدونم آخه من از موعد پریودم ۱۵روز عقب افتاد بعدش پریود شدم اما خیییییییلی کم ۱۰روزم طول کشید یعنی ... دوباره پس بی بی بزن الان بعد دو خط سریع افتاد پاشو برو ازمایش خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
rh2 عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 1314 وااااای باورم نمیشه دارم میمیرم از ...نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت برایه منم دعا کن لطفاااااااااااااا یا صاحب الزمان..منو دریاب... 🤲
نینی۷۶ عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1180 عزیزم لابد صلاحت نیست این ماه من همیشه به این فک میکنم که اگه کاری که از خدا میخوام همون بشه بع ... برو از بده مامان جونی چندروزتاخیری؟ دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 دوباره پس بی بی بزن الان بعد دو خط سریع افتاد پاشو برو ازمایش عه راس میگی من داشتم میرفتمسونو مخمهنگکرده درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 مبارکه عزیزم. اولین بچته؟؟؟ چند ساله ازدواج کردی؟ ممنون آره اولیه سه ساله ازدواج کردم آخه اقدامم نکردم نمدونم لابد آقایی گرد افشانی کرده درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
نینی۷۶ عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1180 ممنون آره اولیه سه ساله ازدواج کردم آخه اقدامم نکردم نمدونم لابد آقایی گرد افشانی کرده یعنی چی اقدام نداشتین؟مگه میشه؟ دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 برو از بده مامان جونی چندروزتاخیری؟ ۱۵ روز تاخیر داشتم اما بعدش پریود شدم خیییییییییبی کم بود ولی ۱۰روز طول کشید الان پس چرا مثبتم نکنه افتاده بچه؟؟😭 درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 اون یکی دیگه م بزن عسک بفرست تا روحمون شاد بشه😍😍😍 بذا از شک دربیام😅😅 درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zahrabm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7943 یعنی چی اقدام نداشتین؟مگه میشه؟ آره آخه قلبم یه ذره مشکل داشت دکتر گفت صبر کنچند ماه حالا من چههههه کنم درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰