2777
2789
عنوان

دارم دیوونههه میشم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
یه سوال دارم خانمی ازتون، میشه بگین کسی حرف بهتون زده باشه رودر روخیلی  توهین کرده باشه یا پشت ...

ببین دوست من امام از قتلی که یه شب ازش بگذره چه برسه به حرفی که یکسال ازش گذشته !!!درد داره ولی خود خوری چه فایده داره جز خدای نکرده بیماری اعصاب و ام اس و لرزش دست ؟وقتی این فکر اومد تو ذهنت همون ثانیه برو سراغ یه کاری یا سریع یه فیلم پخش کن درگیر داستانش شو یا به کسی تلفن کن یا هرکار دیگه که ذهنت منحرف بشه از اون موضوع قبلی والی با درگیری ذهنی و نشخوار فکری  از تو خودتو میخوری و تموم میکنی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من کوردم ، اهل سنت هم هستم ، یه جورایی این وسواس فکری باعث افسردگی ام شده ، بابام میگه وجب به ...

من مشاوری که میرم خیلی خوبه یزی که بهم پیشنهاد داد این بود تا این فکر میاد تو ذهنت نماز بخون و یا سجده طولانی برو و ذکر بگو 

برا من که خیلی خوب بود شما هم امتحان کن جواب میکیری 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
اصلا دست من نیست خودش میاد تو ذهنم اینقدر دربارش تحقیق و مطالعه کردم ولی باز همونجورم تنها چیزی که ا ...

وقتی میاد توذهنت میگم عوض کن کانال فکرتو نشین راجبش فکرکن که ولت نکنه خودتو سرگرم کاری نمازی قرآن کن ذکر بگو بلند چندین مرتبه بیمحلش کن تانیاد بمرور رفع میشه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
2803
ببین دوست من امام از قتلی که یه شب ازش بگذره چه برسه به حرفی که یکسال ازش گذشته !!!درد داره ولی خود ...

خط اولتون متوجه نشدم

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
وقتی میاد توذهنت میگم عوض کن کانال فکرتو نشین راجبش فکرکن که ولت نکنه خودتو سرگرم کاری نمازی قرآن کن ...

همین کار رو جدیدا میکنم جون من بابت همین مشکل دیابت عصبی گرفتم همش انسولین میزنم 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

منم همینجوریم اینقدر سر یه نوضوعی که خیلی وقته مثلا تموم شده با خودم حرف میزنم حتی تو ذهنم دعوا هم میکنم بعضا گریه میکنم بعدا میبینم چندساعت اینجوریم واسه همین اعصاب نمونده برام سردیجات ایناهم زیاد میخورم بدترمیکنه وسواس فکری خیلی بدهستش 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
2804
همین کار رو جدیدا میکنم جون من بابت همین مشکل دیابت عصبی گرفتم همش انسولین میزنم 

من خودم تجربه داشتم گیربده ولکنت نیس پس بهتر بیخیال بشی زندگی ارزش نداره همه کس مشکلات وبدبختی و توهین دیگران تو زندگیشون اکثرا بوده  بقول دوستمون فراموش کن بسگار بخدا چرا همش درگیرشم و اعصاب خودمو بهم بزنم وهزاربیماری. بیخیال گلم

من 6 ساله هرروز روز عروسیم حرفای تلخ و کارایی که خانوادخ شوهرم در حقم کردن میاد تو ذهنم اصلا نیتونم فراموش کنم 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
خوابم نمیاد.اینجا میچرخم شاید به مامانی کمک خواست 

بمنه بیچاره کمک گن

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
بمنه بیچاره کمک گن

چه کمکی 

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
2805
بمنه بیچاره کمک گن

نینی داری؟سوال داری در خدمتم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
نینی داری؟سوال داری در خدمتم

اره دردام منظم نیست امروز هفته چهلم تمام میشه خسته شدم همه کاری کردم پیاده ردی دوش آب گرم و....درد دارم ولی منظم نیست

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
اره دردام منظم نیست امروز هفته چهلم تمام میشه خسته شدم همه کاری کردم پیاده ردی دوش آب گرم و....درد د ...

بعضی بچه ها تو هفته چهل و یک میان اما شما چهل هقتت تموم شد برو پیش دکترت بگو واسه زایمان بستری کنن چون خدا نکرده خطرداره واسه بچه.من پسرم بند نافش دور گردنش بود .هفته چهل و یک بودم دو سه بار سونو دادم هیچی معلوم نشد.اخرش دیدم دردام نامنظمه رفتم پیش دکترم فهمیدم بچه تو سونو وزنش زیاده به اصرار و هزار مکافات گفتم سزارینم کنن چون بچه بزرگ باشه خطرناکه طبیعی. واقعا اشکام یسره میومد چون سزارین نمیکردن هیج جا.مشهد سخت میگیرن.خلاصه رفتم اتاق عمل و وقتی دکتر شکمم رو برش داد بلند گفت خدا بهت رحم کرده نرفتی طبیعی .بتد ناف دور گردن بچه بوده امکان دور از جونش خفگی بوده.اونجا خدا رو حس کردم که چرا همش به دلم افتاده بود سزارین.اخه من حتی کلاس بارداری رفته بودم و ماما همراه گرفته بودم واسه طبیعی اماده بودم یهوو دلم اشوب شد گفتم سزارین

2801