2777
2789
عنوان

مومو😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسلي ك با كارتون سمندون و چاق ً و لاغر بزرگ شده از مومو نميترسه😂😎

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

بچه ها دیروز یه خانمی میگفت از طریق ی سایت عمومی گوشی دخترمو هک کرده و عکساشو پخش کرده

دبگه نمیدونم راست گفته یا نه

آرمیتا هسدم😒✋💜  شهریوری هستم💗💫💕🌹مهربوونم اما نه با هرکسی💛💚💜خیلی شادم خیلی خوشحال😍💄🌼معتقدم هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه حال خوبه من و خراب کنه😊😊😊به نظر دیگران مثل یه نظرسنجی نگاه میکنم😻😻😻          اسمم آرمیتاا است😘دهه هشتادی هستم😉خیلی راضی ام😆😅پیشنهادم به تو اینه که به نظر های منفی دیگران هیچ واکنشی نشون نده اصلا برات مهم نباشه..💕💫نذار کسی حال خوبه تو خراب کنه..😊❤تو بهتررینی🙏💗😘..اینو فراااموش نکن..🌼🌼🌼تازه من عاااشق دوستم حدیثم😘❤و بیشتر از اون😂عسل😍😍😍و عاااشق شیری هستم که عاشق جوجشه🐣🐤    وایسید لدفن بذارید بین این همه حرف ادبی یه چیزی هم بگم😆سوپ غذا نیست😐😐😐😐😐😐😐💔         باور کنید..😣      من یه انسان نادرم چوون از بستنی متنفرررم😥😖 و همچنین سوپ،آبگوشت،تخم مرغ،کله پاچه،قرمه سبزی،انواع گوشت ها هرچی که باشه😂از شیرینی ها دیگه به شددددت😣😣😣🚫بقیه رم یادم رفته🤔😍                       کلا وقتی ما میریم مهمونی صابخونه به من میگه آرمیتا چرا گوشت نمیخوری؟؟🤔بابام فووری میگه از بچگی لب به گوشت نزده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑یعنی الان هنه فکر میکنم میدونن چقدر تخس و بد غذام😂😂😂😂😂🚫💔     راستی دیگه خیلی خودمونی شد😅💫💕                     اینو یادتون باشه..        ۹۹/۹/۱۰       میبینمتون😑😑😑😂😂😂😂😂😂💔💫
نسلي ك با كارتون سمندون و چاق ً و لاغر بزرگ شده از مومو نميترسه😂😎

😂😂😂من دهه هشتادیم ولی واقعا چرا این کارتونا رو میساختن 

زنداداشم تعریف میگنه میگه از ترس این که کارتون سمندونو نبینم شب زود میخوابیدم🤣😭

مثبت بین

بالای صفحه بزن رو عکست بعد بزن خروج

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
😂😂😂من دهه هشتادیم ولی واقعا چرا این کارتونا رو میساختن  زنداداشم تعریف میگنه میگه از ترس ای ...

وااااي چقد خنديدم منم شروع ميشد ميرفتم زير پتو قايمكي ميديدم بعضي وقتا چشمام هم ميبستم 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
همه جا اومده حتما این جا هم میاد دیگه😨😨 راسته میگن از طریق دوربین گوشی هک میکنه؟

ن بابا این چیزا رو نگید گندش کنید نکبتو .از طریق شماره تلفنت هکت میکنه فقط می ترسونه والا هیچ غلطی نمی تونه بکنه پدر سگ اگه چند نفر جلوش وایسن نترسن ببین تهدیداشون اثر نداره ناخوداگاه کم میشن ولی متاسفاته میره سراغ نوجون ها ک سنی ندارن اونا رو می ترسونه بی پدر 

حالا بگین من چطور از نی نی سایت خارج شم؟؟؟

اول نیت کن بعد درو ببند سوز نیاد

از سایت چجوری خارج میشن؟رمزه عبور میخواد باید سه مرحله رو پشت سر بزاری تا بتونی خارج شی یادت باشه مرحله هاشو سیو کنی😐😐😐😐😐

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

این تاپیکو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5244446/درمورد-مومو-هرکی-هر-چی-میدونه-بیاد-بگه-لطفا?page=1

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

تو عکس نداری من دارم😑  میدونی چجوری از سایت خارج شم؟؟؟

بزن روعکس کاربری بالاکه میری تونی نی سایتت بعدبزن خروج یابه نی نی یاربگوبترکونت😐😐😐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍