2777
2789
عنوان

تاوان غرور

262 بازدید | 10 پست

شده خودتونو دست بالا بگیرین بعد خورد شید یا سر یچی مغرور شید ازتون گرفته شه ؟ غرور تاوان داره؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه بار با غرور داشتم از پله میومدم پایین با کو ن خوردم زمین

غرورم با اسفالت یکی شد

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
نه خدارو شکر

یعنی کلا مغرور نشدی ؟ یا از غرور ضرر ندیدی؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
مادر شوهرم سر مستاجرش جلوی مهموناش داد زد و از خونشون بیرون کرد خودش الان خونشو از دست داده و صاحب خ ...

👌👌👌

👌👌👌

مادر شوهرم پسر خواهر شوهرش زنشو طلاق داد رفت ی زنی گرفت که ی بچه داشت همش بهش میخندید میگفت تخم بیج اورده تخم حرام اورده الان پسرش زنشو طلاق داده رفته ی زنی ک ی بچه داره گرفته

خدا خیلی جواب مادرشوهرمو داده بخوام بگم ی کتابه ولی چ فایده که نمیفهمه

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍
مادر شوهرم پسر خواهر شوهرش زنشو طلاق داد رفت ی زنی گرفت که ی بچه داشت همش بهش میخندید میگفت تخم بیج ...

جالبه 

وقتی این تاپیکو میزدم منتظر همچین چیزایی بودم 

خیلی منظورو خوب فهمیدی 

بنظرم سر همه میاد نتیجه ی غرور نفع نیس هر چی باشه

جالبه  وقتی این تاپیکو میزدم منتظر همچین چیزایی بودم  خیلی منظورو خوب فهمیدی  بنظر ...

من شوهرم گوشیش نوکیا سادست دیشب همه بهش میگفتن لمسی بخر گفتم زمانیکه شوهر من گوشی لمسی داشت کسی نمیدونست لمسی چیه مادر شوهرم گفت داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حساب منم گفتم اتفاقا ما داریم ولی پول به این چیزا نمیدیم

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍