شده خودتونو دست بالا بگیرین بعد خورد شید یا سر یچی مغرور شید ازتون گرفته شه ؟ غرور تاوان داره؟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
مادر شوهرم سر مستاجرش جلوی مهموناش داد زد و از خونشون بیرون کرد خودش الان خونشو از دست داده و صاحب خ ...
👌👌👌
مادر شوهرم پسر خواهر شوهرش زنشو طلاق داد رفت ی زنی گرفت که ی بچه داشت همش بهش میخندید میگفت تخم بیج ...
جالبه
وقتی این تاپیکو میزدم منتظر همچین چیزایی بودم
خیلی منظورو خوب فهمیدی
بنظرم سر همه میاد نتیجه ی غرور نفع نیس هر چی باشه
من شوهرم گوشیش نوکیا سادست دیشب همه بهش میگفتن لمسی بخر گفتم زمانیکه شوهر من گوشی لمسی داشت کسی نمیدونست لمسی چیه مادر شوهرم گفت داشتم داشتم حساب نیست دارم دارم حساب منم گفتم اتفاقا ما داریم ولی پول به این چیزا نمیدیم
در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍