minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 عنوان خدایییا 58 بازدید | 6 پست ایران خودرو برنده نشدم😥😥😥 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1399/07/27 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14209 منم همین طور دقیقا ۱۱ ساعت اینجام به خاطرش حیف ۲۰ تومنی دادم برا ثبت نام رفت به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 منم همین طور دقیقا ۱۱ ساعت اینجام به خاطرش حیف ۲۰ تومنی دادم برا ثبت نام رفت وتاای خدام قلبم ریخت چراخودتون باگوشی انجام ندادید میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14209 وتاای خدام قلبم ریخت چراخودتون باگوشی انجام ندادید بلدنبودم باراولم بود به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 بلدنبودم باراولم بود منم باراولم بود گلم توسایت میرفتی اطلاعتتو میزدی ایشالله دفعه بعد میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
minabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3107 به نظرم همش الکیه چی بگم والا. ایران دیگخ میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️