2777
2789
عنوان

خدایییا

59 بازدید | 6 پست

ایران خودرو برنده نشدم😥😥😥

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

منم همین طور دقیقا ۱۱ ساعت اینجام به خاطرش حیف ۲۰ تومنی دادم برا ثبت نام رفت

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
منم همین طور دقیقا ۱۱ ساعت اینجام به خاطرش حیف ۲۰ تومنی دادم برا ثبت نام رفت

وتاای خدام قلبم ریخت چراخودتون باگوشی انجام ندادید

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وتاای خدام قلبم ریخت چراخودتون باگوشی انجام ندادید

بلدنبودم باراولم بود

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
بلدنبودم باراولم بود

منم باراولم بود گلم توسایت میرفتی اطلاعتتو میزدی 

ایشالله دفعه بعد

به نظرم همش الکیه

چی بگم والا. ایران دیگخ

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز