2777
2789
عنوان

فقط دور و بری های من اینجورین؟

116 بازدید | 12 پست

بچه ها مردم چرا اینجوری شدن؟

همش توقع دارن براشون خدمت کنی تند تند دعوتشون کنی در صورتی که خودشون همچین معرفتایی ندارن.

توقع دارن هر چی ازمون میخوان چشم بسته قبول کنی در صورتی که من اصلا روم نمیشه از کسی چیزی بخوام.

دلم میخواد با یکی دوست بشم که خودمو برای خودم بخواد نه منافع خودش؟

اطرافیان شما چی هستن؟

من احساس تنهایی میکنم خیلی

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوت نکن خودتو راحت کنی  تو این کرونا

ای بابا انسان ها اجتماعین من قبلا همینو میگفتم الان خیلی تنها شدم

اونروز پسرهمسایمون زنگ زده ازشوهرم کارت بنزین میخواد😆یجورحرف زدمن فک کردم ماکارت اونوگرفتیم میخوادپس بگیره😐😒

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
ای بابا انسان ها اجتماعین من قبلا همینو میگفتم الان خیلی تنها شدم

اجتماعی که اره اما الان با شبکه هایمجازی دیگه جای  فامیلای پر ادعا و ..گرفته شد الحمدالله. و تینکه خب برو اگه متاهلی به خانوادت سر بزن و ..

چند روز پیش دوست 10 سال قبلم زنگ زده میگه 2 تومن داری بهم قرض بدی گفتم ندارم بهش برخورد

اجتماعی که اره اما الان با شبکه هایمجازی دیگه جای  فامیلای پر ادعا و ..گرفته شد الحمدالله. و تی ...

همین خانوادم توقعی هستن دیگه