2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا اینطور بودم،خیلی کار کردم رو خودم تا این رفتارو کنار بذارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم دقیقا همینطور بودم ولی باید هرجا نیاز بود حتما بگی نه چون بعدش خودت اذیت میشی. محترمانه و با لحن ...

واقعا زندگیم خیلی به خطر افتاده و اذیت شدم بخاطر نه نگفتن هام، به ادمایی باج دادم که خیلی ازم سو استفاده کردن

واقعا خوس بحالت درستش همینه نه اینکه مثل من غرق تعارفات مسخره

ارع سختع اینکع دلت ی چی بگ ولی مجبور باشی باب میل بقیع باشی من نمیتونم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مثلا چه اقداماتی انجام دادین، من خیلی ضعیفم 

با ویسای دکتر هلاکویی شروع کردم،سی دی مهرطلبی و عزت نفسش خیلی کمکم کرد،همه راهکاراشم عملی کردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
واقعا زندگیم خیلی به خطر افتاده و اذیت شدم بخاطر نه نگفتن هام، به ادمایی باج دادم که خیلی ازم سو است ...

آره متاسفانه. اینطوری ازت سواستفاده می کنن. سعی کن به خاطر خودت هم که شده، مهارت نه گفتنت رو تقویت کنی عزیزم.🌹