2777
2789
غش نکردی احیانن

منم دیدم جالبه فقط مواقعی تنها بودم اذیتم کردن میان تو خوابم از من قدشون بلنده چهار شونه کلن لباسشون مشکی قیافشون مشخص نمیشه 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیدم جالبه فقط مواقعی تنها بودم اذیتم کردن میان تو خوابم از من قدشون بلنده چهار شونه کلن لباسشون ...

آره اونا از روح آدما تغذیه میکنن و یک نوع از جنیان هستن که خیلی خطرناکن

آره اونا از روح آدما تغذیه میکنن و یک نوع از جنیان هستن که خیلی خطرناکن

وقتی میان تو خوابم جلوم ظاهر میشن اول یه کم نگاهم میکنه بعد یه جوری با تندی سرعت میاد تو صورتم از خواب می پرم😭

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
سمجترین جن ها ریز جثه ها هستند که قیافه ایی شکل موش دارند!

یعنی قد کوتاه صورتشون عین موش ؟

رویه صورتشون انگار کلاه مشکی پوشوندن ن؟

یه دفعه اومد ب خوابم انگار من تو خواب متوجه بودم که خوابم ولی حرکتی نداشتم با شنل مشکی وایستاده بود هرچی بسم الله می گفتم ایت الکرسی میخوندم نمیرفت تا بعد چند دقیقه از خواب پریدم یه بار دیگه اومد ب خوابم شنل نداشت دست پا داشت ولی کلن مشکی و محو شنل نداشت اینقد چهارشونه و گنده بود پرواز کرد اومد تو صورتم

بله. اما قیافه ایی که باهاش ظاهر میشن شکل موش هست، اما موش واقعی نیست و این جن ها در خواب از انسان ب ...

از کجا بدونیم باهامون رابطه برقرار کردن

آخه من یه وقتایی یه خوابای عجیبی میبینم 

یه دفعه اومد ب خوابم انگار من تو خواب متوجه بودم که خوابم ولی حرکتی نداشتم با شنل مشکی وایستاده بود ...

اونا خیلی خطرناکن و از خوشی های انسان تغذیه میکنن و کم کم اونو به یک فرد دیوانه و افسرده تبدیل میکنن بهتره اصن بهشون فکر نکنی و مترقی ازشون هرچی بیشتر بترسی بیشتر میان سکوت و وقتی که اومدن به یک خاطره خوش فک کن تا برن

وقتی با بسم الله و آیه الکرسی نمی ره. ذکر "یا احد" رو چند بار تکرار کن تا بره.

ولی اینکه میگن زن حامله رو اذیت میکنه تا بعد زایمان عذاب میدن واسه من اینجوری نبود حتا تو خونه تنها هم بودم فقط یه بار ب خوابم اومد 

اونا خیلی خطرناکن و از خوشی های انسان تغذیه میکنن و کم کم اونو به یک فرد دیوانه و افسرده تبدیل میکنن ...

یه مدت باهاشون زندگی کردم دوستم که کنارم بود جنی بود اون نمیترسید منو اذیت میکردن ابجی یه سوال تو بدبختی بدبیاری زندگی آدم میتونن تاثیر بزارن؟

خب تو خواب تحریک میشی دیگه. مگه صبح بیدار میشی خوابت یادت نمی مونه؟!

اره من همیشه از این خوابا میبینم حتا ببخشیدا رک میگم حس میکنم ارضا جنسی هم میشم

یه مدت باهاشون زندگی کردم دوستم که کنارم بود جنی بود اون نمیترسید منو اذیت میکردن ابجی یه سوال تو بد ...

آره میتونن مخصوصن وقتایی که با آدم لج بیفتن ولی این بیشتر کار جن های کوتوله اس اینی که تو میبینی موجودات بی احساسی هستن و کار به اینکارو ندارن

آره میتونن مخصوصن وقتایی که با آدم لج بیفتن ولی این بیشتر کار جن های کوتوله اس اینی که تو میبینی موج ...

اگه کسی دعا بگیره میان سمت آدم ؟